Organizația: Biserica Catolică

JOS CU BORCANUL! Prima faptă bună a lui Nicușor Dan ca Primar al Capitalei: A semnat dispoziția de demolare a molohului Cathedral Plaza. Campania pentru Salvarea Catedralei Sf. Iosif, din 2006, l-a propulsat pe fostul oengist până la ceea ce este azi

Primarul Bucureștilor, Nicușor Dan, anunță că a semnat dispoziția de demolare pentru Cathedral Plaza, clădirea mastotodn de birouri, cu 19 etaje , ridicată ilegal lângă Catedrala Sfântul Iosif - monument istoric al Capitalei.

Interviu Steve Bannon - Arhiepiscopul Vigano: MAREA RESETARE ESTE MENITĂ EȘECULUI. Însă liberalismul globalist și comunismul distrug Biserica Catolică și societatea din interior. REZISTENȚA stă în familie, educația morală a copiilor și dragostea de țară

Într-un dialog cu Steve Bannon, arhiepiscopul catolic Carlo Maria Vigano s-a referit la o serie largă de subiecte, de la corupția din Biserica Catolică la Marea Resetare și războiul dintre Rusia și Ucraina.

Nancy Pelosi, INTERZISĂ DE LA ÎMPĂRTĂȘANIE pentru susținerea avorturilor. Biden e următorul pe listă. Ce ar trebui să să se întâmple cu cei care au susținut vaccinarea cu seruri produse din fetuși umani avortați de vii?

Și în România au existat cazul de pretenși ortodocși care au susțin chiar de la Televiziunea Patriarhiei, Trinitas TV, injectarea cu seruri experimentale produse sau dezvoltate prin folosirea celulelor de la fetuși umani avortați și ciopârți de vii.