Organizația: Biserica Ortodoxă Română
Foto: Antena 1

Prof. Constantin Barbu: Erudiții Patriarhiei plagiază și falsifică Istoria Ortodoxiei doar pentru a contesta reactivarea Mitropoliei Tomisului. Patriarhul știe? Mitropolitul Marcus al Tomisului a participat la primul Sinod de la Niceea din anul 325 (III)

„Ar fi frumos să fie pace, sărbătoare și bucurie și să trăim mental împreună fiindcă o mare sărbătoare precum cele 17 secole de la Sinodul I de la Niceea din anul 325 nu vom mai avea niciodată în timpul vieții noastre.”

Foto: Costel Pătrășcan

A murit Alex Ștefănescu. ”Și Eminescu și George Călinescu și-au dorit o Catedrala a Neamului” - INTERVIU despre mizeria clasei politice și cum poate renaște România

A murit criticul și istoricul literar Alex Ștefănescu. Anul acesta împlinea 77 de ani. Bucovineanul Alex. Ștefanescu a fost membru al Uniunii Scriitorilor Români din 1977 și redactor șef al revistei „România literară”. A scris zeci de cărți și piese de teatru și peste 5.000 de articole de critică literară.Dumnezeu să-l odihnească!

Pr. Ilie Cleopa: Să aveți grijă de copii ca de lumina ochilor! Învățați-i, educați-i, mângâiați-i, duceți-i la biserică, hrăniți-i cu Trupul lui Hristos și cu cuvintele Sfintei Evanghelii, căci vom da greu răspuns pentru ei. Duminica femeii cananeence

Să cerem de la Iisus Hristos credința femeii cananeence și izgonirea patimilor din inimile noastre. Să învățăm a ne ruga cu rugăciunea ei, rostind mereu aceste scurte cuvinte: „Doamne ajută-ne să ne mântuim și să Te slăvim în vecii vecilor!" Amin.

A ÎNCEPUT! VIDEO: Marea Resetare contra BOR. Cum lovește România, Ortodoxia și păstorii ei, cu Ținta Teodosie. Emisiunea ActiveNews - Starea de Libertate cu Adrian Pătrușcă, Victor Roncea și Pompiliu Diplan

Dezbatem împreună spinoasa chestiune a Marii Resetări și modul în care afectează introducerea sa forțată atât în societatea românească, cât și în întreaga lume. Ce mize sunt în joc și care sunt țintele acestui plan mondial? Aflați despre toate acestea în ediția emisiunii noastre din această seară.