Organizația: CCR

Gheorghe Piperea: Vom demara acțiuni pentru acoperirea prejudiciilor cauzate de serurile COVID. Vor fi dați în judecată atât producătorii serurilor, cât și cadrele medicale și spitalele, precum și autoritățile și influencerii

Faptul că, la momentul „iminuzării”, ați semnat un document care, aparent, înlătură responsabilitatea celor de mai sus pentru bolile grave sau decesele cauzate de serul C19, nu vă răpește dreptul la un proces de despăgubire sau de malpraxis. 

Pompiliu Diplan: Apelul Stării De Libertate, către cei nouă judecători la Curtea Constituțională României. Grijă mare cum votați pe 9 Noiembrie 2022!

Legile Justiției, introduse în Parlament de Cătălin Predoiu, aprobate de Parlamentul României, cu aproape unanimitate, aprobate de Senat, aprobate de Camera Deputaților, Legile României, Legile Justiției vor fi discutate exact de instituția pe care aceste legi o anulează, de Curtea Constituțională a României.

Elena Radu: CASD a transmis către CCR „Amicus Curiae” în dosarul care are ca obiect obiecția de neconstituționalitate ridicată de Avocatul Poporului cu privire la dispozițiile Legii privind statutul judecătorilor și procurorilor

La data de 07.11.2022, Coaliția pentru Apărarea Statului de Drept a transmis către Curtea Constituțională Amicus curiae în dosarul care are ca obiect obiecția de neconstituționalitate ridicată de Avocatul Poporului cu privire la dispozițiile Legii privind statutul judecătorilor și procurorilor adoptată de Parlamentul României.