Organizația: CNAS

Ion Cristoiu despre Protestul Medicilor: Unde este Klaus Iohannis? Dacă va avea loc o lovitură de stat, ea va eșua, că nu avem împotriva cui să o dăm. Protestele Fermierilor și Transportatorilor cer măsuri economice și nu vorbele dulci ale lui Ciolacu

Deși protestele de amploare ale fermierilor și transportatorilor au început pe 10 ianuarie 2024, premierul Marcel Ciolacu a  reacționat  public abia pe 16 ianuarie 2024, și atunci sub forma unui interviu de tip mesaj acordat unei televiziuni mituite de PSD.

Medicul Lucian Duță, fost președinte al CNAS: NU mi-aș vaccina copiii niciodată împotriva COVID. Suntem datori să ne apărăm copiii. Altfel, am trăit degeaba!

„Nu mai mințiți. Ați furat destul și v-ați îmbogățit destul din frica noastră. Unii au plătit cu viața lor dorința voastră de a ne asupri. Vrem tratamente eficiente pe care știm sigur că le aveți. Și pe care voi vi le administrați pe ascuns! Suntem datori să ne apărăm copiii. Altfel, am trăit degeaba!”

Profeția Părintelui Justin confirmată de creatorul Cardului de sănătate cu cip: Este instrumentul Big Brother! Lucian Duță, fostul președinte al CNAS, a dezvăluit cum a fost instrumentat de SRI și că scopul cardului nu a fost niciodată sănătatea românilor

Fostul președinte al Casei Naționale de Asigurări de Sănătate, Lucian Duță, a dezvăluit motivul real pentru care a fost creat cardul de sănătate: controlul total al populației. Acesta a confirmat practic o profeție a Părintelui Justin Pârvu care avertiza la data creării cardului de sănătate că acesta este un instrument al „Big Brother” care trebuie refuzat.

Ministrul Sănătății, Sorina Pintea, cere scuze pacienților pentru erorile sistemului cardului de sănătate. Raportul de control de la CNAS va ajunge la DNA pentru cercetarea unor fapte penale

Ministrul Sănătății, Sorina Pintea, a declarat luni că raportul întocmit în urma controlului început în iunie la Casa Națională a Asigurărilor de Sănătate va fi gata în următoarele 7 zile, urmând a fi depus la D.N.A. din cauză că, potrivit opiniei ministrului, „există fapte de natură penală”