Organizația: CNCAV

Imbecilul de Gheorghiță și cuvenita rectificare din partea DNA: Nu 23 de milioane ci 451.970.280 de români s-ar fi ”imunizat” cu flacoanele de ”vaccin” comandate de menajul Cîțu-Voiculescu-Mihăilă

Imbecilul avansa și date „certe”, de la „experți”, preluate cu fanatism de „organele media”: eficiență în procent de 95%. Te vaccinezi și nu te mai îmbolnăvești, salvezi copiii și bunici, mergi la mall și la cafea cu Cîțu, iar de moarte nici vorbă!

NE MOR PROFESORII. Daniel Rusu, profesor în Iași, mort subit în mașină, la 45 de ani. Manuel Bălaj, profesor în Turda, găsit decedat la locuința sa, tot la 45 de ani. Era triplu vaccinat - FOTO

Daniel Rusu (45), profesor la Școala Gimnazială din Mironeasa, județul Iași, i s-a făcut rău în mașină în timp ce se deplasa spre serviciu și nu a mai putut fi salvat. Totodată, Manuel Bălaj (45), profesor de muzică din Turda, a fost găsit decedat în locuința sa.

Dr. Geanina Hagimă: Ce conține vaccinul? Analizarea microscopică a serurilor Moderna și Pfizer/Comirnaty. Apel către medicii de familie și de laborator. FILMĂRI EXCLUSIVE

Chiar și tardivă, această întrebare este de actualitate. Conținutul produselor experimentale ”sigure și eficiente”  aduse din UE, fără a fi analizate de către  Agenția Națională a Medicamentului din România  și administrate sub supraveghere strictă  unei mari părți din populația globului, este încă un mister.

Adevărul despre bebelușii avortați și vaccinuri, de la ROR la PFIZER. Două VIDEO TRADUSE ÎN ROMÂNĂ pe adresa Patriarhiei Române - Pfizer: ”Ne-am străduit cât de mult am putut să nu menționăm liniile celulare fetale”

Purtătorul de cuvânt al Patriarhiei, Vasile Bănescu, s-a plâns în cadrul unei conferințe despre „știrile false” cum s-a confruntat în timpul pandemiei cu „valuri de fake news” și „lucruri amuțitoare prin gradul lor de necredibilitate” pe care a trebuit „să le combată”.

Ilustrație: healthimpactnews.com

Încă o ”Teorie a Conspirației” validată în Lancet: Vaccinul Covid ajunge prin laptele matern în corpul bebelușului. "ARNm din vaccin nu rămâne la locul injectării, ci se răspândește sistemic și este ambalat în veziculele extracelulare ale laptelui matern”

Un studiu din The Lancet demonstrează că „ARNm-ul din vaccinul COVID-19 nu rămâne la locul injectării, ci se răspândește sistemic și este ambalat în veziculele extracelulare ale laptelui matern”

După judecătoarea de 32 de ani Andrada Ștefana Pavel a murit subit și profesoara de muzică Maria ”Mașa” Paladi: infarct la 33 de ani. La Roman, polițistul Marius Lucian Mineață de 40 de ani a sucombat în parc, pe un teren de fotbal

Maria Paladi (33 de ani), muzician și profesor de muzică din București, a murit subit ieri, 13 septembrie 2023, potrivit paginii  Școlii de Arte Nr. 5. Prietenii spun că a decedat în urma unui infarct, informează pagina Moarte Subită. FOTO: