Organizația: Camera Deputaţilor

Scandalul momentului! George Simion și parlamentarii AUR au ”ocupat” sala deputaților PSD ca protest pentru intenția de comasarea a alegerilor. De aici au mers la PNL. Simion către Simonis: ”Ești un securist pitic!” - VIDEO/ACTUALIZARE

Începând cu ora 10.00, reprezentanții partidului PSD aveau programată o ședință, în care să discute mai multe subiecte. Însă totul e întrerupt acum de prezența celor de la AUR, care au intrat în sala unde se va desfășura ședința.

Legea pensiilor, votată astăzi în Camera Deputaților, înainte de renegocierea PNRR. ACTUALIZARE: S-a votat! Marcel Ciolacu, afirmație șocantă: Documentul care conține Planul Național de Redresare și Reziliență NU A FOST GĂSIT în Guvernul României!

Legea pensiilor este votată astăzi în Camera Deputaților. La fel cum s-a întâmplat la Senat, Coaliția de guvernare și-a propus să  "rezolve" proiectul în doar câteva ore, atât în comisiile de specialitate, cât și în plen.

Camera Deputaților se laudă cu primul român ales în Biroul Executiv al Parlamentului European pentru Drepturile Sexuale și Reproductive ale LGBT-iștilor - Cătălin Teniță, deputat REPER: ”România devine un pol puternic în acest for internațional”

Cătălin Teniță este primul deputat român ales în Biroul Executiv al European Parliamentary Forum for Sexual and Reproductive Rights, la conferința Women Deliver 2023 din Kigali, Rwanda, anunță Camera Deputaților.

Foto: G4Media

SSRMLÎRC reanalizează certificatul de luptător cu rol determinant în revoluție al prim-ministrului Marcel Ciolacu și îi respinge cererea pe care în 2019 o aprobase

Despre certificatul de luptător cu rol determinant în revoluție al domnului Marcel Ciolacu am scris din 2019, cînd dînsul era președinte al Camerei Deputaților: Noul președinte al Camerei Deputaților, Marcel Ion Ciolacu, luptător cu rol determinant în revoluție, deși nu a depus cerere de obținere a acestui titlu în răstimpul legal.

Contribuție în susținerea unui partid al urmașilor țărăniști. PSD se răfuiește acum cu memoria marelui patriot Iuliu Maniu, asasinat de înaintașii lui Ion Iliescu și ai PSD. Scrisoare deschisă lui Marcel Ciolacu, Președintele PSD și al Camerei Deputaților

După ce a inițiat o lege de pretinsă protecție a copiilor din familii defavorizate (în disprețul voinței copiilor și a părinților), PSD se răfuiește acum cu memoria marelui patriot Iuliu Maniu, asasinat de înaintașii lui Ion Iliescu și ai PSD.

Luis Bratu - omul cu goarna

Solidaritate cu Dan Grăjdeanu, Marina Alexandru și protestatarul Luis Bratu - Dosar Penal pentru că a spus pe Facebook că ar trebui ca românii să pună mâna pe furci și pe topoare. Eminescu: LA ARME! Coșbuc: NU veți scăpa nici în mormânt! VIDEO

Protestatarului Luis Bratu de la asociația civică Legitimă Apărare i s-a făcut Dosar Penal în mai puțin de o zi lucrătoare după ce a afirmat într-o filmare în direct pe Facebook că singura soluție pentru ca românii să-și apere drepturile cetățenești este ca milioane de oameni să fie în stradă cu mâna pe furci și pe topoare.

PAROXISM: Cum a CENZURAT Facebook o FOTOGRAFIE în baza unei delațiuni false a organizației amantei lui Cîțu, Calistra din Focșani

Am petrecut Ziua Libertății Presei cu nemaivăzuta CENZURĂ comunistă a site-ului soroșist al mini-securistei Elena Calistru, amanta lui Florin Cîțu, pușcăriașul arestat beat la volan în SUA, care îi făcea pe românii nevaccinați (60%) teroriști

Amanta lui Florin Cîțu de la organizația soroșistă cu numele infantil de „Funky Citizens”, Elena Calistru - AICI și AICI și AICI și AICI și AICI și AICI și AICI și AICI și AICI și AICI (10 surse) - are un site prin care aspiră, făcând vid, pentru a înghiți, diverse fonduri de pe unde apucă, și ea.