Organizația: Casa Alba

Biden s-a retras din cursa prezidențială. SCRISOAREA OFICIALĂ. ACTUALIZARE: Trump: A fost cel mai prost președinte din istoria țării noastre. Kamala e mai ușor de învins! Elon Musk: Știam de o săptămână. Sistemul își schimbă marioneta

Președintele SUA Joe Biden a publicat pe rețeaua lui Elon Musk - X, la 20.46 ora României, o scrisoare în care anunță că nu mai candidează pentru realegerea sa. Biden spune că se va adresa națiunii la sfârșitul acestei săptămâni cu mai multe detalii, anunță și CNN.

Mărturia lui Donald Trump despre ce a simțit în ziua în care doar câțiva milimetri l-au despărțit de glonțul care i-ar fi fost fatal: “Vă voi spune exact ce s-a întâmplat”, “Dumnezeu a fost de partea mea” - VIDEO

În primul discurs după tentativa de asasinat la care a fost expus, Donald Trump a rostit cuvinte emoționante. El a mărturisit ce a simțit în ziua în care doar câțiva milimetri l-au despărțit de glonțul care i-ar fi fost fatal, spunând ca este recunoscător că Dumnezeu i-a fost alături.

Foto: X

EXCLUSIV ActiveNews - Fost luptător de intervenție antiteroristă în SPP, în dialog cu jurnalistul de război Cristian Botez: ”Atentatul a fost reușit, chiar dacă Trump a scăpat la milimetru. A FOST TRĂDARE! Serviciile Secrete au știut 100%!”

Jurnalistul de război Cristian Botez, corespondent de front pe patru continente începând cu 1991, a stat de vorbă cu un fost luptător de intervenție antiteroristă român despre atentatul asupra lui Donald Trump.”Din punctul meu de vedere, atentatul a fost unul reușit, chiar dacă Trump a scăpat la milimetru”

ZIUA AMERICII: Donald Trump, la Adunarea Generală a ONU: Viitorul nu aparține globaliștilor, ci patrioților. Dacă vrei libertate, fii mândru de țara ta! Dacă vrei democrație, păstrează-ți suveranitatea! Și dacă vrei pace, iubește-ți națiunea! (2019)

Donald Trump a declarat de la tribuna Adunării Generale a Organizației Națiunilor Unite din New York că viitorul nu le aparține globaliștilor, ci patrioților, națiunilor suverane și independente. Președintele american i-a încurajat pe liderii lumii să-și reprezinte și să-și apere națiunile în detrimentul tendinței de globalizare

Joe Biden, președintele celei mai mari puteri a lumii occidentale, Statele Unite ale Americii, și soția sa, în noiembrie 2019 (!). Nu, nu e „Fake-Photo”!

PA, PA, LUME! CJ Hopkins: Imperiul GloboCap - vor mai exista doar două clase: “normalii” - cei reeducați în spiritul “Noului Normal” - și “extremiștii”

Nu pretind că știu toate detaliile, dar un lucru pare foarte clar: Nu ne vom întoarce la cum au fost lucrurile. GloboCap ne-a explicat acest lucru, iar și iar, timp de aproape un an. Nu ar fi putut fi mai explicit. Când ne-au avertizat să ne pregătim pentru că urmează o "nouă normalitate", au vorbit serios.

Scânteia care poate aprinde focul războiului mondial - După atacul ucrainenilor asupra Crimeii, Rusia acuză Washingtonul că "a devenit efectiv un participant la conflict". Ce a răspuns Pentagonul

Pentagonul a transmis luni că Ucraina ia propriile decizii de țintire, după ce Kremlinul a acuzat direct Statele Unite pentru un atac asupra Crimeei despre care a spus că a fost efectuat cu rachete ATACMS furnizate de SUA și care a ucis cel puțin patru persoane și a rănit peste 150