Organizația: Coaliţia pentru Familie şi Constituţie
Foto: RFE/RL

Mircea Toma și ONG-ul ActiveWatch susțineau că „Biserica Ortodoxă Română s-a implicat în provocarea unei ample stârniri a urii” prin implicarea în campania Coaliției pentru Familie. Astăzi Toma e cenzor CNA din partea USR. VIDEO despre banii lui SOROS

„Biserica Ortodoxă Română s-a implicat în provocarea unei ample stârniri a urii față de categorii de cetățeni prin campania pe care Coaliția pentru Familie a dus-o pentru strângerea semnăturilor necesare modificării Constituției”

Avocat Ana-Corina Săcrieru, despre Referendumul pentru Familie: Nu avem voie să uităm nici partidele politice care toate au întors spatele interesului cetățenesc de a avea un vot democratic organizat

La un an de la Referendumul constituțional despre Căsătorie, desfășurat în 6-7 octombrie 2018, avocata Ana-Corina Săcrieru a distribuit pe pagina sa de Facebook ultimul comunicat de presă al Comitetului de initiativă cetătenească de revizuire a Constitutiei, anterior Referendumului.

Mihai Gheorghiu: „Românii au oferit Parlamentului această inițiativă legislativă, spre a le da putere de a spune NU ambasadelor străine, comisarilor de peste tot care vin și spun că referendumul nu e bun”

A devenit referendumul un instrument politic pentru partide? „Se încearcă să fie transformat într-un instrument politic. Vedeți, e foarte interesant: unii încearcă să-l transforme în sensul de a-i câștiga roadele, iar alții în a se opune lui”, spune președintele „Coaliției pentru Familie”.