Organizația: Department of Homeland Security

Departamentul pentru Securitate Internă al SUA, inițiativă de aproape 2 milioane de dolari pentru implementarea ID-ului digital: ”Va fi utilizat la călătorii, statutul de imigrare și cetățenie, angajare, statutul de rezidență și multe altele”

Recenta dezvăluire de către Departamentul de Securitate Internă al SUA (DHS) a unei inițiative de 1,7 milioane de dolari pentru a promova dezvoltarea portofelelor digitale va ridica semne de întrebare în rândul susținătorilor respectării dreptului la viață privată.

PROPAGANDA EXPUSĂ: Corupția și complotul între guverne, Big Tech și Big Pharma (I) - Documentar exploziv semnalat de Dr. Robert Malone. Adevărul despre medicina modernă: Împăratul este gol! (VIDEO)

Dr. Robert Malone postează pe blogul său anunțul și prezentarea despre un nou documentar exploziv, în 9 părți, realizat de jurnaliștii Ty și Charlene Bollinger, „Propaganda expusă [NECENZURAT]”, documentar la care participă peste 60 de medici, oameni de știință și experți în sănătate, luptători pentru libertate.