Organizația: Episcopia Slatinei și Romanaților

PS Sebastian, într-o Pastorală cu o copertă genială: Resetarea și omul cu genul fluid și sufletul robotizat al Neomarxismului, pandemiile planificate și obsesiile climatice exagerate, nu vor aduce înnoirea omului. Singura cale este Hristos Domnul!

Într-o lume bombardată cu ideologii din ce în ce mai stranii, cu pandemii planificate, cu războaie programate, cu crize mai mult sau mai puțin confecționate și cu obsesii climatice exagerate – toate instrumente ale unei resetări urzite în laboratoarele „ne-științei”

PS Sebastian: HRISTOS A ÎNVIAT, IAR NOI NE OMORÂM UNII PE ALȚII? S-a trezit „Ursul de la răsărit”, speriat că „Vulpea de peste ocean” se apropie nepermis de mult de teritoriul său și a pornit un război preventiv. Ucide tot ce-i stă în preajmă

S-a trezit „Ursul de la răsărit”, speriat că „Vulpea de peste ocean” se apropie nepermis de mult de teritoriul său și a pornit un război preventiv. Ucide tot ce-i stă în preajmă, de teama „drobului de sare”

PS Sebastian condamnă Marea Resetare, folosirea unor vaccinuri pripite, restricțiile abuzive și interzicerea slujbelor - o mostră de grosolană rea credință. Cea mai puternică Pastorală de până acum a unui ierarh al Bisericii Ortodoxe Române. Vrednic este!

Ilustrată cu un glob pământesc acoperit de o mască medicinală, Pastorala Preasfințitului Sebastian critică dur măsurile excesive și abuzive impuse în această perioadă, între care carantinările ineficiente și impunerea unor vaccinuri insuficient testate.

Foto: Ioanmoldovanphotography.blogspot.com

Episcopul Slatinei: Eroi au fost, „eroi” sunt încă? Să fim și noi neclintiți mărturisitori ai învățăturii acesteia sfinte, pentru care a murit Domnul Hristos și pentru care și-au dat viața atâția mucenici și „eroi” sfinți, peste veacuri!

PS Sebastian, episcopul Slatinei și Romanaților, a făcut o paralelă între eroii neamului, cinstiți joi de Înălțarea Domnului, și sfinții părinți mărturisitori la Primul Sinod Ecumenic, cinstiți în duminica a șaptea după Paști. Potrivit ierarhului, „eroii” Bisericii sunt sfinții și mărturisitorii care au pătimit pentru Hristos.