Organizația: Facebook

Odată cu dezvoltarea internetului și a rețelelor de socializare a apărut o nouă formă de infidelitate: flirtul online. Un semn de depășire a limitei: folosirea nocturnă a mesageriei online până la ore mici ale dimineții - Opinia Specialistului

Unele studii recente arată nu numai că utilizatorii activi de Facebook și Twitter au un risc ridicat să aibă probleme în relație datorită rețelelor sociale, dar și că această activitate este corelată cu un risc mărit de apariție a infidelității sau chiar a divorțului.

Șefii Facebook și YouTube/Google România trebuie să fie chemați să dea socotelă în Parlament pentru încălcarea Constituției României prin CENZURĂ. George Simion îi ia apărarea lui Ion Cristoiu: Nimeni nu are dreptul să cenzureze!

Statul român a dezvoltat niște instituții, precum CNA-ul sau CNCD-ul, care aplică o lege strâmbă în mod discreționar, pentru a intimida vocile care deranjează sau pur și simplu au o altă părere despre „versiunea oficială” a evenimentelor. 

Noua Lege a UE privind Serviciile Digitale, care introduce cenzura și controlul asupra Internetului, a intrat azi în vigoare - Ursula von der Leyen: “Aducem valorile noastre europene în lumea digitală”

Începând de vineri, 25 august, giganții Internetului au în Uniunea Europeană (UE) obligații consolidate în lupta împotriva conținuturilor ilegale și vor trebui să fie „mai transparenți”, riscând altfel amenzi uriașe, în virtutea unei noi legislații fără echivalent în lume, Digital Services Act (DSA)

Dosarele Facebook: Casa Albă a cerut Facebook să ”schimbe algoritmul” pentru a suprima sau cenzura postările nefavorabile și Facebook a pus și de la el: Vom bloca chestionarea vaccinului Covid, indiferent dacă se afirmă un adevăr sau nu

Noile documente obținute de Comitetul Judiciar al Camerei Reprezentanților din SUA, prezidat de reprezentantul Jim Jordan, dezvăluie eforturile administrației Biden de a influența Facebook, chiar prin a cere să fie introduse modificări

Katalin Novak, clip revizionist nesancționat de Facebook: ”Doamne, nu lăsa Transilvania să rămână pierdută”. La manifestarea de la Șumuleu Ciuc au participat Kelemen Hunor și miniștrii UDMR Tanczos Barna și Eduard Novak. Reacția MAE

„Doamne, nu lăsa Transilvania să rămână pierdută”/ „Ne hagyd elveszni Erdélyt, Istenünk!” În ciuda acestei reacții Novak Katalin nu și-a retras filmarea și nici Facebook nu a sancționat-o deși este un act oficial revizionist la adresa altui stat.