Organizația: Familia Ortodoxă (revistă)

INTERVIU Dr. Virgiliu Gheorghe: „Un sistem imunitar puternic este cea mai bună soluție pentru a face față virusului. Să nu fim pesimiști!” „Dacă s-ar trata boala de la început, nu ar mai muri oamenii de COVID-19.” (III)

Continuăm interviul nostru cu Virgiliu Gheorghe, nu atât pentru a indica un tratament pe care fiecare dintre noi să și-l administreze singur, fără asistența unui medic, cât pentru a ne iniția în această strategie a războiului biologic pe care pandemia l-a lansat în lume.

Virgiliu Gheorghe: Dacă s-ar trata boala de la început, nu ar mai muri oamenii de COVID-19 (I). Aflați aici cum să evitați moartea dacă vă îmbolnăviți de COVID. Care sunt primele semne și cu ce tratament trebuie început. INTERVIU FAMILIA ORTODOXĂ

Este Covid-19 o boală aducătoare de moarte? Răspunsul nu este nici „da”, nici „nu”, ci „după cum este abordată această patologie extrem de contagioasă”. Din păcate, se pare că noi, ca societate, suntem mai puțin pregătiți să facem față acestei viroze, față de pericolul pe care l-ar putea constitui ea cu adevărat pentru sănătatea publică.