Organizația: Federația SANITAS
Foto: federatiasanitas.ro

SANITAS, reacție dură față de Cîțu și Cseke, cioclul de la Sănătate: Ați mai văzut vreodată un general care, în plin război, își înjumătățește Armata? Ministerul vrea să impună neconstituțional vaccinarea obligatorie

Federația Sanitas a reacționat luni seara, după ce Ministerul Sănătății a publicat proiectul care prevede obligativitatea certificatului digital al UE privind COVID-19 pentru personalul medical: Ați mai văzut vreodată un general care, în plin război, își înjumătățește armata?

Av. Gheorghe Piperea: SANITAS București se opune ferm obligativității vaccinării și anunță reacții judiciare contra actelor abuzive ale Guvernului și Ministerului Sănătății. Citiți cu atenție Comunicatul și distribuiți-l!

„Să nu uităm că încă există semne de întrebare cu privire la aceste vaccinuri, iar până la aprobarea lor oficială, și nu provizorie ca în prezent, este nelegal și non-etic ca un medicament experimental să fie impus ca obligatoriu, în afara consimțământului informat al persoanei.”

Foto: Facebook

Federația SANITAS, despre legea carantinării și izolării: „Solicităm Senatului României să analizeze cu atenție acest proiect de act normativ și să corecteze toate anomaliile pe care este pe cale să le legifereze”

Federația Sanitas consideră că Legea carantinei și izolării încalcă drepturile personalului medical și auxiliar din sistemul sanitar public de stat și din cel de asistență socială, în condițiile în care impune detașarea personalului medical și auxiliar fără acordul acestuia, precum și supraîncărcarea medicilor cu obligații anti-sociale