Organizația: Frăția Ortodoxă Sfântul Gheorghe

Liderul Frăției Ortodoxe anunță crearea un grup de „bărbați puternici” care va salva fetele abuzate din mâinile proxeneților, „protejați de politicieni și serviciile secrete”. Duminică, marș împotriva traficului de femei și copii la București

Dan Ciprian Grăjdeanu, liderul „Frăției Ortodoxe”, a anunțat organizarea unui marș de protest împotriva traficului de femei și copii,  eveniment ce va avea loc în București, duminică 6 octombrie, de la ora 16:30, la Arcul de Triumf.

Sursa: Facebook

Mesaj pentru Normalitate chiar în fața Paradei diversității: „Homosexualitatea, legalizată e suficient. Nu o faceți obligatorie!”

Câteva persoane au avut sâmbătă ideea organizării unui protest-fulger de apărare a Normalității sâmbătă, pe Calea Victoriei, chiar în fața paradei homosexualilor și a dispozitivului Jandarmeriei care îi păzea. Potrivit lui Pompiliu Diplan, din partea Frăției Ortodoxe, mesajul afișat în limba engleză de voluntarii pro-Familie atrăgea atenția că „HOMOSEXUALITATEA, LEGALIZATĂ E SUFICIENT. NU O FACEȚI OBLIGATORIE!”.

Frăția Ortodoxă demontează acuzațiile de extremism aduse manifestării românești de la Cimitirul Valea Uzului și cer autorităților statului să ia măsuri

Una dintre organizațiile care și-au asumat acțiunea de comemorare de Ziua Eroilor din Cimitirul Internațional Valea Uzului aduce la cunoștința publicului și a instituțiilor statului o serie de precizări, în replică la acuzațiile lansate prin mass-media, precum și un set de solicitări concrete pentru preîntâmpinarea factorilor care au condus la situația incertă a suveranității României în județele Harghita și Covasna. 

Pompiliu Diplan (Frăția Ortodoxă), despre protestul anti Pactul pentru Migrație: 2.000 de oameni au fost ignorați de presă. Exact cum se întâmpla pe vremuri, când TVR sabota opoziția, același sabotaj se întâmplă azi. Un sabotaj de trădare națională!

Duminică 16 decembrie, pe o vreme teribilă, în ziua în care s-au împlinit 29 de ani de la începerea evenimentelor din 1989 de la Timișoara, peste 2.000 de oameni au ieșit în stradă la București pentru a protesta împotriva aderării României la Pactul pentru Migrație.

Pompiliu Diplan (Frăția Ortodoxă) despre protestul de pe 16 decembrie împotriva Pactului ONU pentru migrație: Orice societate care acceptă migrație necontrolată comite un act de sinucidere. Noi nu vrem să facem parte din acest act de sinucidere națională

Duminică, 16 decembrie, de la ora 15:00, la București, are loc un nou marș de protest împotriva aderării României la Pactul pentru Migrație, document semnat recent de reprezentanții Țării noastre, recent, la Marrakesh în Maroc.