Organizația: Guvernul Italiei
Foto: BBC

Stare de doliu în Veneția! Cel puțin 21 de oameni au murit, între care 4 ROMÂNI, după ce șoferul unui AUTOCAR ELECTRIC a pierdut controlul volanului pe un pod de unde autobuzul a căzut în gol și a luat foc. ACTUALIZARE: Șoferul a făcut INFARCT

O nouă tragedie de proporții a lovit Italia aseară. Cel puțin 21 de oameni, printre care și doi copii, au murit după ce un autocar a căzut în gol mai bine de 30 de metri, de pe un pod, peste linia de cale ferată ce leagă Mestre de Marghera.

Foto: stopcensura.online

Decesul subit a două fetițe, de 12 și 13 ani, cu hemoragie cerebrală și infarct, naște revoltă în Italia. Liderul Mișcării pentru Drepturile Civile: E Stare de Urgență! Guvernul trebuie să iasă din această tăcere asurzitoare, în timp ce oamenii mor!

„Unde sunt instituțiile, guvernul, mass-media? Unde sunteți? De ce continuați să păstrați tăcerea și să nu interveniți asupra tragediei morților subite, care devine din ce în ce mai îngrijorătoare cu un număr de decese care crește dramatic și afectează nu doar copiii și tinerii, ci și persoanele în vârstă?”, a spus acesta.

Gazeta Românească: Mărturie-șoc a unui tânăr din Italia despre reacțiile adverse ale vaccinului: „Aș vrea ca oamenii să-mi citească povestea”

Reacții adverse ale vaccinului Covid: „La 25 de ani mi-am pierdut corpul. Aș vrea ca oamenii să-mi citească povestea”. Este necazul unui tânăr italian de 25 de ani, din Treviso, pe nume Matteo, a cărui viață a devenit un coșmar după a doua doză de ser Covid. Iată mărturia sa, publicată de site-ul lui Gianluigi Paragone: 

Foto: Ciprian Tătărușanu (eurosport.ro)

VACCINAT, INFECTAT: Ciprian Tătărușanu, portarul echipei AC Milan, va urmări meciul cu AS Roma la TV, din carantină. Și Messi e infectat alături de alți 3 colegi de la Paris Saint-Germain, deși el s-ar fi vaccinat cu Sinovac înainte de Copa America

Portarul echipei AC Milan, Ciprian Tătărușanu, a fost testat pozitiv la SARS-CoV-2, deși este vaccinat anti-Covid, a anunțat clubul italian, conform Știri pe Surse. Iar asta, în condițiile în care guvernul italian a impus certificatele de