Organizația: Guvernul Marii Britanii

Fanaticii vaccinării își pot face seppuku: ”VACCINUL” A FOST COMPLET INUTIL. Raportul Marii Britanii pe 2023 certifică: 95.03% din morții de Covid de la începutul anului (8.330) au fost COMPLET VACCINAȚI. Ce s-a întâmplat cu jurnalismul?

În Marea Britanie, Oficiul Național de Statistică tocmai a publicat un set de date actualizat "Death by Vaccination Status, England" (Decese în funcție de starea de vaccinare, Anglia), cu date din ianuarie 2023 până în mai.

Foto: The Guardian

Un medic de tip userist din Marea Britanie dă în judecată autoritatea de reglementare, după declarațiile unui cardiolog celebru care a subliniat că vaccinurile Covid au adus moartea

Organismul de reglementare însărcinat cu respectarea standardelor profesionale în practica medicală din Marea Britanie a fost dat în judecată de un medic începător din cauza refuzului său de a investiga un cardiolog pentru că a răspândit presupuse "dezinformări dăunătoare" cu privire la vaccinurile Covid.

Site-ul guvernamental Digi scrie ca un român a ucis o femeie de 71 de ani din Marea Britanie pentru a-i fura averea si s-a filmat cu iubita in casa victimei. Pe românul Diigi il cheama Mohammad El Abboud. De fapt, o româncă a alertat Poliția!

Din primul paragraf aflam ca pe "român" il cheama Mohammad El Abboud si ca a actionat impreuna cu un prieten sirian, Kusai Al Jundi. Dar pe toata durata articolului, ziaristul de la Digi se refera la Mohammed ca "românul" de 28 de ani.

Foto: Protestul din Paris/ CNN

Occidentul fierbe: Aproape 3 milioane de francezi au ieșit în stradă impotriva politicii dezastruoase a Guvernului Macron, iar Marea Britanie înregistrează cea mai mare grevă în masă din 2011 încoace. FOTO / VIDEO

Francezii rămân pe baricade: Sute de mii de persoane au protestat în Paris, dar și în marile orașe franceze, pe fondul creșterii vârstei de pensionare, de la 62 la 64 de ani, precum și a politicii dezastruoase a Guvernului în ce privește majorarea tarifelor la gaze și electricitate.

Rishi Sunak și Nicola Sturgeon, confruntare de proporții: Sturgeon a lansat un atac frontal după ce premierul britanic a confirmat că va bloca controversata lege a identității de gen din Scoția printr-o mișcare fără precedent

Rishi Sunak va bloca controversata legislație a lui Nicola Sturgeon privind identitatea de gen pentru a nu deveni lege, s-a confirmat în această seară. Într-o mișcare fără precedent, prim-ministrul va împiedica ca legislația din Holyrood să primească aprobarea regală