Organizația: Guvernul României
În Piața Victoriei au ajuns câțiva români în așteptarea transportatorilor blocați și a altor bucureșteni solidari cu protestul fermierilor. FOTO DE LA ORELE 19.00 - CHIAJNA ȘI PIAȚA VICTORIEI. Sursa: Facebook

VIDEO ÎN DIRECT: Transportatorii și fermierii au fost din nou blocați cu baraje la intrarea în București, în a doua zi de protest. ALTERCAȚII CU JANDARMII LA CHIAJNA - ACTUALIZARE: Șoșoacă huiduită de agricultori: ”Moby Dick, lasă-ne un pic!”

Sute de transportatori din toată țara participă, joi, la a doua zi de protest. Camioane din toată țara au pornit către București, pentru a se alătura angajaților firmelor de transport care protestează deja, pe centura Capitalei.

Luminița Arhire: RETROSPECTIVA ANULUI 2023 (V). LUNA MAI: Gabriel Oprea, spălat de Justiție, nu se poate să apară în public cu părul alb și sprâncenele în neorânduială, așa că își modifică în mod fericit imaginea cu ajutorul cosmeticienei ”de familie”

Pe 15 mai, fostul vicepremier și ministru de Interne, Gabriel Oprea, este achitat definitiv în dosarul DIPI privind folosirea unui autoturism de lux. El fusese trimis în judecată de DNA pentru abuz în serviciu în legătură cu achiziționarea din fondurile operative ale

Apelul unui Cititor ActiveNews către uneltele Dictaturii Medicale - securiști, politicieni, medici, influenceri, oameni din media: Ieșiti și spuneți adevărul, cereți-vă iertare și deveniți umani! În fața valului de morți subite nu mai puteți tăcea!

Este meritul acelor medici, putini de altfel, precum Dr Razvan Constantinescu, Dr. Geanina Hagima, Dr. Adrian Cacovean, care au luptat, si si-au riscat carierele punand intrebari... in cautarea adevarului. Asta ne-a intarit noua, celor ce am rezistat presiunilor de tot felul, convingerea  ca am ales bine. Si asta ne-a salvat.

Presa complice ascunde că Ciolacu și Ciucă au acceptat de o jumătate de an primirea migranților de la austrieci. Un act major de trădare națională prezentat ca pe o victorie: intrarea României cu barca și avionul în Schengen din martie 2024

Presa vândută prezintă un act major de trădare națională ca pe o victorie: intrarea României cu barca și avionul în Schengen din martie 2024. (Relatările din publicațiile principale pe acest subiect sunt ca trase la xerox. Puteți să vă convingeți că detaliile esențiale lipsesc și la Antena 3, și la Digi. Nu mai insist, tonul e triumfalist.)

Luminița Arhire: RETROSPECTIVA ANULUI 2023. LUNA IANUARIE: ”ROVACCINARE - Misiune îndeplinită 2020-2022”

Pe 4 ianuarie 2023 președintele Klaus a gândit... și, gândind dânsul (lucru cam peste puterile domniei-sale, în mod obișnuit) și-a exprimat, într-o convorbire telefonică avută cu Elensky Olodimir, „profunda îngrijorare și preocupare” apoi a condamnat „ferm atacurile aeriene neîncetate ale Rusiei, care au lăsat țara vecină ÎN ÎNTUNERIC ȘI FRIG.”

Olivia Steer: Acum trei ani, în "pandemie” eram hărțuiți de poliția măștii, amendați pentru nesupunere în fața dictaturii sanitare, scanați la intrarea în hipermarketuri, ca niște ordinare produse cu cod de bare, la limita expirării

În decembrie 2020, toți micii producători, din Piața Matache, aveau sa fie scoși din hală si lăsați în frigul iernii, fără să pese nimănui că s-ar putea îmbolnăvi grav și să îngroașe, astfel, rîndurile "morților de covrig”

Captura Antena 3

I-a venit rândul și lui Voiculescu! Penalul USR-ist a fost pus sub urmărire de DNA pentru abuz în serviciu, cu consecințe deosebit de grave. După ce i-a turnat pe Cîțu și Gheorghiță, ”Magicianul” sare la gâtul Stăpânului Iohannis. Ce spune Av. Cuculis

Fostul ministrul al Sănătății Vlad Voiculescu a fost pus sub urmărire penală pentru abuz în serviciu, cu consecințe deosebit de grave (două fapte) și pentru complicitate la abuz în serviciu, cu consecințe deosebit de grave.