Organizația: Guvernul României
Colaj Foto: RomâniaTV

Sindicatele din Educație, din nou în stradă. Protest cu peste 20.000 de persoane și marș în București, până la Cotroceni. Guvernul a vrut să-i momească pe profesori cu CARDURI de 1500 de lei pentru luna octombrie. FOTO

Sindicatele din Educație au ieșit din nou în stradă, la București. Sindicaliștii s-au întâlnit  în Piața Victoriei, la ora 11:00, pentru ca la 12:30 să plece în marș pe traseul Piața Victoriei – Bd. Nicolae Titulescu – urcare Pod Basarab.

Foto: FB

MOARTEA ÎȚI ACORDĂ CREDIT DOAR CU BULETINUL. Ce conține cu adevărat "vaccinul". Cine răspunde pentru decesele românilor? De ce nu se vaccinează nimeni din familia noastră - Dorina-Margareta Gaftoniuc, Invitată ActiveNews

„Și doar câțiva, foarte puțini, vor ghici sau chiar vor înțelege ce se întâmplă. Dar vom pune astfel de oameni într-o poziție de neputință, îi vom transforma în indivizi ridicoli și ne vom bate joc de ei, vom găsi o modalitate de a-i calomnia, de a-i declara gunoaiele societății.”

Av. Elena Radu: Apel către toți senatorii și deputații și către toate partidele parlamentare: modalitatea deficitară în care se legiferează trebuie să înceteze! Trebuie să stopați haosul pe care l-ați creat și pe care îl întrețineți!

De cel puțin 7-8 ani, parlamentarii României au început din ce în ce mai mult să se abată de la rolul pe care îl au, cât și de la exercitarea mandatului cu bună-credință, transformând jocul politic într-un circ și îndepărtându-se cu mult de la îndeplinirea obligațiilor ce le revin de a acționa în interesul națiunii și al cetățenilor.