Organizația: Inpolitics.ro

SONDAJ: 70% dintre români vor ca Ucraina să cedeze teritorii pentru stoparea imediată a războiului. Încrederea românilor în Moldova și Maia Sandu a scăzut dramatic, iar Olanda, Ungaria, China și Rusia figurează printre statele cele mai neprietene României

Un sondaj național finanțat de ambasada SUA și realizat de LARICS în perioada 29 septembrie – 10 octombrie 2022 relevă prăbușirea încrederii românilor în instituțiile statului, începînd cu președintele, în marile puteri occidentale, în NATO și UE, dar și dorința majorității zdrobitoare de a vedea oprit imediat și cu orice preț războiul din Ucraina.

Maia Morgenstern a mințit întreaga Românie și presa internațională care a crezut-o. BTI: Incidentul „Hai s-o facem jidănește” nu a existat. Dana Budeanu, ca „evreică pură”, îi bate obrazul actriței și are și un mesaj către diversioniști: MARȘ, JAVRELOR!

„MARȘ, JAVRELOR!”, a spus Dana Budeanu cu provire la scandalul antisemit în care este im0licată Maia Morgenstern, completând: „ROMÂNIA NU ESTE O ȚARĂ ANTISEMITĂ! CITIȚI ISTORIE! CITIȚI ADEVĂRUL!”.