Organizația: MLNR
Un mesaj afișat la Patriarhie de vrednicul de pomenire scriitor și fost deținut politic Marcel Petrișor

În plin scandal cu masoni decorați de Patriarh, ”Marele Șambelan” Bănescu stă teleghidat ca o dronă pe IPS Teodosie. La Târgoviște s-a petrecut după 13 ani o ”minune”: masonul ”Mare Secretar” a fost îndepărtat din Arhiepiscopie. Pe când și la Patriarhie?

De ce nu l-a informat Bănescu pe Patriarh că preotul-mason decorat, Cătălin Tohăneanu, este Mare Secretar la Masonerie? Informația era publică de 13 ani pe Roncea.ro. PUTEREA a provocat „suspendarea” „Marelui Secretar” din Arhiepiscopia Târgoviștei. Pe când și cea a „Marelui Șambelan” de la Patriarhie?

Fostul securist Daniel Daianu, emotiv nevoie mare: a vărsat o lacrimă pe scena masoneriei pentru ”încălzirea planetei” și „teoriile conspirației”

Daniel Dăianu, fost securist  DIE pe vremea lui Pacepa, chiar secretarul lui după cum se spune, cu ambii părinți securiști DIE, dar și fost europarlamentar PNL susținut de Andrei Pleșu, a izbucnit săracul în lacrimi, pe scena Ateneului Român, la decernarea unui premiu pentru economie în numele masoneriei din România.

Dan Andronic: Marea Lojă Națională din România i-a premiat pe politologul Dan Dungaciu și Sabin Dima, creatorul lui ION. Alți cinci laureați. Radu Bălănescu: Raluca Turcan a spus că vrea să sprijine în continuare proiectul

Marea Lojă Națională a României a acordat, pentru a zecea oară consecutiv, premiile pentru excelență. Un eveniment desfășurat la Ateneul Român care a strălucit printr-o organizare impecabilă, un program muzical predominant românesc și zâmbete. Am participat, alături de alți 10-12 jurnaliști de marcă, ca invitat.