Organizația: Ministerul Sănătății

Anca Radu: Nu doar că nu am încredere, mi-e greață de-a binelea de medicina care are numai enigme când trebuie să producă explicații și numai certitudini când cere instituirea de obligativități. ZICEREA ZILEI

Pentru a pune lucrurile în perspectivă, ar fi bine să țineți cont de faptul că în perioada 2020-2022, cu notabile excepții pe care le cunoașteți nominal, întreg corpul medical a luat șpăgi nu de la pacienți, condiționându-le actul medical, ci de la Guvern

Luis Bratu de la Legitimă Apărare a fost amendat cu 7000 de lei pentru protestul contra vaccinării de la Ministerul Sănătății. Jandarmeria a folosit acuze false în procesul verbal - VIDEO

„Nu vreau nimic de la nimeni. Nu vreau donații de nici un fel, vreau doar să vă ridicați, să vă apărați dreptul la viață liberă, al vostru și al copiilor voștri. Vreau sa va ridicați, ca NEAM, ca acești analfabeți funcționali să meargă la munca pe care o merită, nu în instituțiile României.”

Oana Eftimie: În vârful “pandemiei”, în spitalele din România au murit 56 de oameni arși în incendii. Avem 18 incendii în spitale într-un an, 15 morți doar la Spitalul din Piatra Neamț și 26 de morți la Balș. Unde a fost presa?

Un incendiu la un spital de stat este de un milion de ori mai grav decât un incediu la o stație privată de GPL sau un club privat. Pentru că responsabilitatea este a statului, stat care prin Constituție garantează dreptul la ocrotirea sănătății.

Foto: Aleph News

Rafila, după explozia de la Crevedia: ”Avem 60 de paturi de terapie intensivă, dotate cu aparate de ventilație”. Vocea internetului îl contrazice: ”Măi fiul ploii, dacă avem toate condițiile în țară, de ce îi trimiteți peste hotare?”

Ministrul Sănătății, Alexandru Rafila, a afirmat după explozia de la Crevedia că statul român are toate condițiile necesare pentru tratarea victimelor exploziilor, mai precis 60 de paturi de terapie intensivă, ”dotate cu aparate de ventilație”.

Anca Radu: Ca să răspund colectiv și educativ tuturor mesajelor private în care unii vă întrebați dacă voi depăși vreodată subiectul anilor 2020-2022, nu, niciodată, categoric niciodată nu voi depăși mizeria anilor ălora

Categoric niciodată nu voi depăși mizeria anilor ălora, pentru că, deși știam foarte bine că e din ce în ce mai multă prostie și slugărnicie în societate și că luate împreună cele două dau o rețetă criminală (demonstrat criminală de atâtea ori și atât de sinistru în istorie).