Organizația: Newsweek

Newsweek: Elon Musk are dreptate să se opună cenzurii din partea Ligii Anti-Defăimare - “ADL face parte dintr-o uriașă mașinărie de cenzură, care face eforturi pentru a suprima libertatea de exprimare”

„ADL nu mai crede în democrație, drepturi civile, în libertatea de exprimare. A devenit parte dintr-o uriașă mașinărie de cenzură online, care în fiecare zi se dovedește a lupta împotriva libertății de exprimare”, scrie Ron Coleman într-un editorial pentru Newsweek.

Colaj: ActiveNews/RomâniaTv

Naziștii AZOV ai președintelui Zelenski și oligarhului evreu Kolomoiski blochează meciul caritabil FCSB - Dinamo Kiev. Deși a ajutat mii de refugiați ucraineni și inclusiv echipa de fotbal kieveană, clubul s-a bășicat că Gigi Becali a zis ADEVĂRUL

Deși filantropul George Becali a ajutat mii de refugiați ucraineni și inclusiv sportivii Dinamo Kiev, clubul a anunțat cu aplomb că a renunțat la meciul amical cu FCSB din cauza declarațiilor lui Gigi Becali cu privire la Batalionul Azov.

Catalin Tolontan și Mircea Marian chemați la DIICOT

Cătălin Tolontan, director RINGIER - Libertatea, acuzat de șantaj și constituirea unui grup infracțional organizat alături de Mircea Marian și Sabin Orcan de la NEWSWEEK. Au loc audieri la DIICOT

Jurnalistul Cătălin Tolontan de la Ringier este audiat la DIICOT într-un dosar de șantaj, în care mai sunt cercetați și Mircea Marian, senior editor Newsweek, și Sabin Orcan, office manager Newsweek, acuzați de ”constituire a unui grup infracțional organizat și șantaj”.