Organizația: OMS
Foto: techhive.com

Al nouălea val. Dr. Vasile Astărăstoae: Dacă vaccinații se pot infecta, îmbolnăvi și pot transmite boala de ce autoritățile (pentru a crește rata de vaccinare) le acordă tot felul de facilități?

Expresia „al nouălea val” este adesea folosită în sens metaforic, ca un simbol al pericolului, o manifestare a unei forțe formidabile și irezistibile. Simbolul celui de-al nouălea val provine dintr-o credință populară că, în timpul unei furtuni pe mare, al nouălea val este cel mai puternic și cel mai periculos

Dr. Monica Pop confirmă aprecierile ActiveNews și îl contestă pe Raed Arafat: „Suntem foarte departe de a cunoaște cu adevărat numărul de persoane care au avut efecte secundare în urma vaccinului. Una dintre contraindicații este hipertensiune arterială”

„Oamenii trebuie să știe! Nimeni nu a publicat până acuma lista contraindicațiilor acestui vaccin. Am citit această listă în urmă cu două zile. Lista există, este chiar făcută de cei de la Pfizer și acolo scrie foarte bine. Una dintre contraindicații este hipertensiune arterială"

Mentalitatea reală a lui Dan Barna: Le vom pune efectiv LACĂTUL PE UȘĂ celor care nu ascultă. USR-istul copiat de psihopatul din Manila: Vă avertizez, nu ieșiți din case. Poliția vă va băga la loc. Alegeți: vaccinul sau închisoarea. Mai bine muriți!

Dan Barna: „O să instituim măsuri foarte dure celor care împiedică..., care nu respectă aceste reguli. Și pentru asta, evident, legislația actuală e prea blândă. O să schimbă legea astfel încât să le punem LACĂTUL PE UȘĂ - e cel mai convingător argument!”

doh.gov.ae

Un studiu al Universității King's College din Londra a dezvăluit că infecțiile cu SARS-CoV-2 la persoanele vaccinate din Marea Britanie depășesc infecțiile la persoanele nevaccinate. Aceeași regulă se aplică și în Israel, unde au izbucnit cazurile

Un studiu recent publicat de King's College din Londra, care operează aplicația ZOE COVID Study pentru a monitoriza infecția COVID și ratele de vaccinare, a constatat că, la 15 iulie 2021, a existat o medie de 15 537 de cazuri noi zilnice simptomatice COVID-19 în rândul persoanelor parțial sau complet vaccinate

Cenzurarea – cu efecte criminale – a informațiilor despre IVERMECTINA salvatoare. Cea mai mare campanie de dezinformare din istoria omenirii. STUDIU tradus integral de ACTIVENEWS

Dacă Organizația Mondială a Sănătății a fost capturată de Big Pharma și propagă informații care contravin științei medicale, atunci sănătatea publică se află în mare pericol. Ivermectina determină reducerea semnificativă statistic a mortalității, a timpului până la recuperarea clinică și a timpului până la eliminarea virusului.

Foto: Fox News

Virusoloaga chineză Li-Meng Yan reconfirmă la Fox News crearea virusului Covid în laborator de către Armata Chinei și susține că soțul ei ajută Partidul Comunist Chinez să o facă să „dispară”. VIDEO Tucker Carlson Today

Virusologul și medicul Li-Meng Yan, care la momentul izbucnirii pandemiei lucra la un laborator de referință al Organizației Mondiale a Sănătății din Hong Kong, a fost desemnată ca investigator secret pentru a cerceta COVID-19, numit la acea vreme „pneumonia Wuhan”

Prof. Dr. Vasile Astărăstoae prezintă „vedetelor pandemiei” și celor interesați o posibilă cauză a umplerii spitalelor și cimitirelor de vaccinați Covid. Fenomenul Antibody-dependent enhancement (ADE)

Alt paradox: deși vaccinații sunt protejați față de varianta delta doar în proporție de 39% (potrivit declarațiilor oficialilor din Israel), transmit virusul, reprezintă 40% dintre cei internați și mor de COVID-19, nevaccinații sunt acuzați de toate relele. Poate pentru că ultimii nu contribuie la progresul științei și la bunăstarea financiară a firmelor producătoare de vaccinuri?

Ștefan Secăreanu: La 9 luni de la infectarea cu Covid am anticorpi formați pe cale naturală de aproape 5 ori mai multi decât norma în vigoare (240, față de 50!). De ce mai sunt chemat de la policlinică să mă vaccinez dacă eu am vaccinul meu - anticorpii?!

Am făcut și eu un experiment: după 9 luni de la infectare cu COVID, am mers, chiar azi (Clinica INVITRO, Chișinău, str. Testemițanu 19/1), să fac testul la anticorpi către COVID! Cum credeți, care e rezultatul?

Foto: childrenshealthdefense.org

Facebook, ținta a tot mai multe procese pe acuzații de cenzură: Publicația nepotului președintelui american Kennedy se judecă de un an de zile cu Zuckerberg și așa-zișii „verificatori factuali”

După ce Facebook s-a trezit dat în judecată în România de av. Gheorghe Piperea și de d-l Valerian Stan, o parte din publicul românesc a luat în derâdere demersul, considerându-l donquijotesc sau comparându-l cu lupta dintre David și Goliat. Dar demersul nu este unul