Organizația: OMV Austria

Iohannis ordonă să se anuleze BOICOTUL LA ADRESA AUSTRIEI. O știre pe placul „suveraniștilor utili”. REACȚIE RAPIDĂ: Românii s-au săturat să fie slugile austriecilor și olandezilor. Să rămână Iohannis sluga lor! BOICOT AUSTRIA PÂNĂ LA CAPĂT!

După solidarizarea extraordinară a românilor împotriva ticăloșiei austriece, Iohannis a ieșit azi din bârlog ca să ordone anularea de urgență a boicotului. El a anunțat categoric că România nu va boicota Austria în niciun fel

Foto: Știrile Românilor

AUSTRIECII AU PREFERAT SĂ-L FACĂ BUCĂȚI DECÂT SĂ AJUNGĂ LA ROMÂNI. Omul de afaceri Ioan Niculae, dezvăluiri incredibile despre OMV: Au vândut combinatul Doljchim la fier vechi și au tăiat tot, ca să nu mai poată folosi cineva vreun utilaj

Ioan Niculae, patronul clubului Astra Giurgiu și a grupului de companii InterAgro, vine în premieră cu niște detalii incredibile. Omul de afaceri susține că OMV a vândut combinatul Doljchim la fier vechi și a tăiat tot, ca să nu mai poată folosi cineva vreun utilaj.

Mihai Tîrnoveanu: EXISTĂ ȘI „SUVERANIȘTI UTILI”! Oportunitatea boicotării unui sistem financiar-securistic care strânge România în clește și o suge de resurse este UNICĂ: BOICOT AUSTRIA PÂNĂ LA CAPAT! Fără OMV, BCR, Raiffeisen, Schweighofer!

Măi fraților, de ani de zile tot strigăm boicot împotriva multinaționalelor și companiilor străine de ocupație și când în sfârșit se stârnește (nici NU mai contează motivul) un val prielnic în acest sens, se găsesc oameni, taman din zona „suveranistă” care ne spun că nu este bine cu boicotul.

Klaus Iohannis cu soția și finii lor, familia Andreas Huber

Cum au pompat Austria și OMV în politicienii români, miniștri, premieri, candidați la prezidențiale: Klaus Iohannis, Mihai Răzvan Ungureanu, Victor Ponta, Popescu Tăriceanu, Nicolae Văcăroiu, Dan Barna, Viorica Dăncilă, Sevil Shhaideh, Virgil Popescu

Consulul onorific al Austriei la Sibiu, Andreas Huber, are două mari calități: este prietenul apropiat al devoratorului de păduri românești, Gerald Schweighofer, și totodată este și finul lui Klaus Iohannis care l-a cununat.

Sebastian Kurz a criticat și amenințat România pentru corupție ca azi să fie dat jos într-o afacere de mituire a presei și falsificare de sondaje publice. Urmașul desemnat de el, Alexander Schallenberg, este un filorus

La UM Digi TV, în urmă cu trei ani, cancelarul cu față de porțelan al Austriei, cum era poreclit Sebastian Kurz, un băiețaș ieșit din eprubetele BBB, amenința România cu retragerea firmelor austriece dacă nu li se oferă noi favoruri (bine era!, în frunte cu OMV și BCR!) și ne dădea lecții de anticorupție.