Organizația: ONU
Familia Robert și Jill Malone, la Palatul Parlamentului, în România

Familia Malone, în România: Pandemiile, folosite ca un catalizator al Noii Ordini Mondiale, în care o birocrație administrativă nedemocratică vrea să dețină controlul total asupra lumii - Agenda 2030, un manifest socialist totalitar

Această ONU își propune să reglementeze fiecare aspect al vieții noastre personale și naționale. Face eforturi pentru a reduce și elimina suveranitatea națională în întreaga lume și, prin urmare, pentru a reduce diversitatea, tradițiile, religiile și identitățile noastre naționale.

Nou documentar: Schwab, Gates, OMS, ONU și alte entități globaliste sunt implicate într-un „democid” la scară globală - “Cei care au susținut injectarea globală a umanității cu o armă biologică trebuie arestați”

Lumea trebuie să „taie capul șarpelui”, altfel va intra într-o nouă eră întunecată a guvernului mondial tiranic, scrie jurnalistul Leo Hohmann într-o postare pe blogul său, în care prezintă un documentar apărut recent care avertizează cu privire la un democid la nivel global comis de către elitele globaliste. Autorii documentarului fac apel la conștientizare și acțiune urgentă la nivel global.

Foto: Facebook

Răspunsul colaboratoarei ActiveNews la fuga de explicații și acuzele lui Claudiu Târziu, pitit în spatele AUR. CASA CU ROST, fidelă AGENDEI 2030 a ONU și recomandărilor OMS privind practicile YOGA bazate pe MINDFULNESS. FOTO de FAMILIE în LOTUS

„Cei ce practică hipnotismul, yoga, ocultismul, spiritismul, magia albă, magia neagră și orice exerciții transcendentale, ne-creștine, se canonisesc ca și vrăjitorii, fiind opriți de la Sfânta împărtășanie până la 10-20 de ani, ca și ucigașii (vezi Sfîntul Vasile cel Mare, 65,72).” - 

Papa Francisc pledează pentru un guvern mondial care să impună măsuri obligatorii pentru combaterea “schimbărilor climatice” - “Se afirmă în mod periculos transferarea autorității morale către globaliștii atei care nu-I slujesc lui Dumnezeu”

Noul document al Papei Francis privind „schimbările climatice”, Laudate Deum, „afirmă în mod periculos transferarea autorității morale către globaliștii atei care nu-I slujesc lui Dumnezeu, ci Prințului acestei lumi”.