Organizația: PSD

Ramona Chiriac a anunțat că nu mai vrea să fie pe lista la europarlamentare. Cum a reacționat Ciucă la vestea retragerii: ”Este o vorbă la români - cade omul, stă un pic și pe urmă se ridică”

Președintele PNL, Nicolae Ciucă, a cerut joi jurnaliștilor ca partidului să i se ofere un răgaz de gândire după ce Ramona Chiriac a anunțat PSD că nu mai dorește „din motive personale” să deschidă lista comună PSD-PNL la alegerile europarlamentare din 9 iunie.

Un insider politic dezvăluie planurile de mărire ale lui Ciolacu: distruge tot în calea lui. Deși Firea stă cel mai bine în sondajele interne, Ciolacu e gata să sacrifice PSD pentru pactul cu PNL la Cotroceni și Guvern. ”Ticăloșia Politrucului slab”

Marcel Ciolacu și Nicolae Ciucă au parafat un pact sub oblăduirea lui Klaus Iohannis: unul va merge la Președinție, altul la Guvern. Aceasta este informația care circulă în mediile politice, jurnalistice și de informații din România.

BOR: VERDE PENTRU AUR LA ALEGERI! Sfântul Sinod recomandă credincioșilor să voteze numai cu cei care susțin FAMILIA NORMALĂ, formată din Bărbat și Femeie, și se împotrivesc CRIMEI AVORTULUI. Cele „10 Porunci” din ”Îndreptarul Electoral”

În „Îndreptarul Sfântului Sinod al Bisericii Ortodoxe Române privind anul electoral”, dat publicității astăzi, 10 martie 2024, într-o zi importantă și cu o semnificație aparte pentru Ortodoxie - Duminca Înfricoșătoarei Judecăți - se afirmă negru pe alb că recomandarea BOR