Organizația: PSD

Andrei Dîrlău, despre ascensiunea activistei LGBT Victoria Stoiciu la vârful PSD: O adversară îndârjită a Bisericii. Susținătoare a legalizării drogurilor și a căsătoriilor între persoanele de același sex

În ciuda așa-numitului „patriotism economic” și a credinței creștin-ortodoxe cu care se identifică, premierul Marcel Ciolacu a numit-o în funcția de vicepreședinte responsabil pentru relația cu ONG-urile și dialogul civic al PSD pe Victoria Stoiciu.

Mitroiu, Pricopie și prădătorii lor sexuali, Stănciugelu, Pieleanu, Bulai. Cine mai urmează?

PRICOPIE ȘI MATROANA MIROIU ȘTIAU DE 20 DE ANI! Dezvăluirile sinistre despre sexo-deontologii plandemici BULAI și PIELEANU continuă pe bandă: ”Te-aș f... pe masa asta” - ”Se vorbea și despre violuri” - ”STĂNCIUGELU trimitea poze cu organul la studente”

Dezvăluirile despre deontologii Plandemiei Pieleanu și Bulai continuă pe bandă. Apar noi nume și citate șocante, între care cel de mai jos. Apoi, încă o fostă studentă SNSPA subliniază că matroana stabilimentului de spălat creiere pe motive de ideologie de „gen” și feminism, Mihaela Miroiu, știa de cel peste 20 de ani de aceste abuzuri sexuale.

Dragnea, mai idiot decât prevede legea. Dat de gol de Sebastian Ghiță: ”Mr. Prezi” mi-a propus să lucrez pentru o generăleasă de-a lui Coldea și nu voi mai avea probleme în justiție. Cu cei care l-au băgat în pușcărie și o voiau pe Macovei președinte

Fostul deputat PSD Sebastian Ghiță, care a fugit din țară în 2016, a declarat marți, pentru Adevărul, că s-a întâlnit la Belgrad cu Liviu Dragnea pe 19 martie și că Dragnea i-a propus să colaboreze cu Florian Coldea.

Foto: Ciolacu Marcel / FB

INTERNAȚIONALA SOCIALISTĂ: Marcel Ciolacu a îmbrățișat retorica ieftină anti-”extrema dreaptă” și visează ca progresiștii să câștige în Franța

Președintele Consiliului de Miniștri al Regatului Spaniei, Pedro Sanchez, prezent și el la București, a declarat sâmbătă că doar socialiștii sunt capabili să oprească „extrema dreaptă”, în contextul în care „extrema dreaptă” și „extremismul populist” înregistrează progrese solide în întreaga Europă.