Organizația: Platforma civică Împreună
Foto: Facebook

Copiii Cameliei Smicală somează MAE și Președinția României să dispună repatrierea lor de urgență. Platforma Împreună protestează pe 27 iulie în Piața Constituției pentru Sorina și toți copiii români

Cei doi copii ai doctoriței Camelia Smicală care au fost sechestrați de „Serviciul Social” din Finlanda, țară ce deține pentru 6 luni președinția Consiliului U.E., au transmis, prin intermediul avocaților din Platforma Împreună, o scrisoare către M.A.E. și Administrația Prezidențială din România

Scriitorul Mihai Gheorghiu: „Cazul teribil al Sorinei demască ultima întrupare a sistemului auto-proclamat ca fiind al salvării și al justiției”

Scriitorul Mihai Gheorghiu, președintele Platformei Civice ÎMPREUNĂ, a postat joi seară pe contul personal de social media eseul „Despre Sistem și morminte”, o luare de poziție referitoare la refuzul Justiției din România de a revizui dosarul controversatei adopții internaționale a minorei Sorina din Baia de Aramă.

Avocat Ana-Corina Săcrieru: Cine va răspunde pentru moartea juridică din speța familiei Smicală?

Într-o analiză publicată vineri pe site-ul Juridice.ro, doamna avocat Ana-Corina Săcrieru descrie situația copiilor Cameliei Smicală, separați de mamă și unii de alții de către „Serviciul Social” din Finlanda, cărora li se tergiversează accesul la Justiție, posibilitatea de a reveni acasă și intervenția Statului Român în apărarea lor, drept o stare de „moarte juridică” pe cale să devină „la fel de implacabilă ca moartea fizică”.

Platforma Civică ÎMPREUNĂ denunță încălcări grave ale drepturilor copilului în cazul minorei din Baia de Aramă luate împotriva voinței ei: „Asistăm la un act de violență specific regimurilor totalitare”

Platforma Civică ÎMPREUNĂ, continuatoarea fostei Coaliții pentru Familie, inițiatoare a demersului cetățenesc de clarificare a definiției Căsătoriei în Constituția României, a publicat vineri pe pagina sa de Facebook o argumentație juridică referitoare la situația fetiței din Baia de Aramă, luate de autorități împotriva voinței ei de la familia unde a trăit în ultimii șapte ani, pentru a fi dată spre adopție unei familii din SUA.

Platforma Împreună a strâns 300 000 de semnături împotriva implementării ideologiei de gen în România. Mihai Gheorghiu: Avem, din nou, o premieră istorică în ceea ce privește apărarea valorilor morale și creștine în spațiul public

Luni, 25 martie de la ora 12:00, Platforma Împreună a susținut conferința de presă „Copiii români - obiect al unui experiment ideologic?”, în care a anunțat strângerea a peste 300 000 de semnături împotriva introducerii ideologiei de gen în educația din România.

FOTO: Scenă din filmul 120 bpm

Platforma civică „Împreună” cere Ministerului Educației să verifice legalitatea aducerii a 100 de elevi minori la vizionarea filmului „120 bpm” și la „dezbaterea” organizată de Accept. „ Școala românească este implicată în activismul LGBT?”

Platforma civică „Împreună” a trimis o sesizare noului Ministru al Educației, având ca temă „legalitatea deciziei” de a purta 100 de elevi la o vizionare, urmată de o dezbatere asupra filmului „120 bpm”.