Organizația: Poliția Română
Foto: FB

Sindicatul Europol acuză: SUNT CREATE PREMISELE UNUI NOU ”10 AUGUST”. Polițiștilor le este INTERZIS să blocheze drumul public din calea fermierilor și transportatorilor. ”Cerem polițiștilor și jandarmilor să refuze ordinele ilegale ale politicienilor!”

„Cei care sunteți în stradă cu politiștii: Calm, arătați-le polițiștilor postarea sindicatului lor”, a semnalat avocat Elena Radu. Sindicatul Politiștilor - Europol a publicat în noapte zilei de 14 ianuarie 2024 această comunicare:

Foto: FB și captură Video

Rezista Angi Șerban ridicată de Poliție de la o altă adresă decât cea din buletin pentru ”instigare publică” la violență pe Facebook. Autoritățile vor să pună gaz pe foc sau să strângă șurubul cenzurii? ACTUALIZARE

Ne întrebăm dacă nu cumva, prin astfel de gesturi exagerate, ca agitarea unei arme din partea unui profesionist și ridicarea unei femei de acasă pentru o postare, unele autorități nu vor de fapt să pună gaz pe foc? Sau vor să strângă șurubul cenzurii? Sau sunt luate de val?

Foto: Cătălin Cherecheș / FB

O altă perspectivă asupra fugii lui Cătălin Cherecheș. Ion Cristoiu: A FOST O OPERAȚIUNE. Primarul de Baia Mare a ras în urmă cu 4 ani TOT SISTEMUL: Dacă dezbraci șefii Jandarmeriei, Poliției, SRI, Armată, SIE o să vedeți că poartă uniforma altor state!

A FOST O OPERAȚIUNE. „Totul a fost organizat în așa fel încât să pară neorganizat”, perspectivă care ne denotă o practică a serviciilor speciale. folosirea acestui termen de către experimentatul ziarist ne-a adus aminte de un discurs fără precedent, probabil, în întreaga istorie politică a României, venit din partea unui demnitar ales.

APEL CĂTRE CĂTĂLIN PREDOIU: CRUCE PROFANATĂ și TRICOLOR VANDALIZAT la Universitate, pe locul în care au fost uciși Eroii din Decembrie 1989. Cu zecile de camere din zonă nici de data asta POLIȚIA ROMÂNĂ nu îi va descoperi pe făptașii ”antifa”?!

Crucea Eroilor Revoluției Române ridicată pe locul plin de sânge în 21-22 decembrie 1989, unde au murit tinerii protestatari anticomuniști, Tricolorul pictat și Placa de marmură instalată în cinstea jertfei lor, au fost profanate prin vandalizare cu inscripții triviale și simbolul comunist secera și ciocanul.

Foto: Antena3

”SIGURANȚA TA – PRIORITATEA NOASTRĂ”. Tânăr de 30 de ani, ucis cu bestialitate de polițiști. Camerele agenților erau oprite, iar imaginile de pe camerele din zonă au fost șterse

Ies la iveală noi detalii despre cazul cutremurător al morții lui Eduard Giosu. Tânărul a fost încătușat și lovit de Poliție înainte de a muri. Iubita acestuia arată cu degetul asupra polițiștilor și spune că aceștia intenționau să îl lase să agonizeze până la moarte.

Luis Bratu de la Legitimă Apărare a fost amendat cu 7000 de lei pentru protestul contra vaccinării de la Ministerul Sănătății. Jandarmeria a folosit acuze false în procesul verbal - VIDEO

„Nu vreau nimic de la nimeni. Nu vreau donații de nici un fel, vreau doar să vă ridicați, să vă apărați dreptul la viață liberă, al vostru și al copiilor voștri. Vreau sa va ridicați, ca NEAM, ca acești analfabeți funcționali să meargă la munca pe care o merită, nu în instituțiile României.”