Organizația: Poporul Român

ZIUA PATRIARHULUI. Fostul deținut politic Marcel Petrișor, la 91 de ani, s-a însănătoșit de Covid cu Ivermectină, Plaquenil, Arbidol, Solu-Medrol și Vitamina C, tratament recomandat și de medicul Ion Alexie din America. La Mulți Ani și Slavă lui Dumnezeu!

Nota redacție: Dom' Profesor a avut șansa unei îngrijiri exemplare și a unui tratament cu antivirale ca Ivermectină, Plaquenil și Arbidol și doze mari de Solu-Medrol și Vitamina C injectabile, tratament recomandat și de Dr. Ionache (Ion) Alexie din America dar care este total desconsiderat de protocoalele oficiale din România.

Foto: George Crăsnean

„Liturghia mai ține România!” - VIDEO INEDIT: Părintele Justin Pârvu cu Pr. Ioan Sabău și Pr. Crăciun Oprea și viața Părintelui cu nume de sărbătoare, mărturisitor din temnițele comuniste și preot al lui Hristos (+8 aprilie)

Cu trupul plăpând, dar cu sufletul mereu tânăr, Părintele parcă pierdea noțiunea timpului și alerga ca un atlet al lui Hristos căutând pe cine să câștige spre drumul mântuirii, astfel încât uita și să mai doarmă, să mănânce sau să trimită pe cineva să îi aprindă focul iarna în friguroasă biserică de piatră.

Iulian Capsali: „Nu putem lăsa un Baha'i ca Raed Arafat, bolnav de morbul puterii exercitate pe un neam creștin, să ne condiționeze Sfintele Paști!”

În ultima duminică dinaintea începerii Postului Mare, am fost la slujbă într-o biserică coptă din orașul Hurghada din Egipt, unde mă găsesc într-o scurtă vacanță. O să povestesc impresiile mele din această țară cu o proximă ocazie. Doar atât spun acum: încă există părți normale pe această planetă.