Organizația: Președintele României

Lovitură de teatru: Dan Puric și-a anunțat candidatura la Președinția României! - VIDEO EXCLUSIV: Sala i-a cântat La Mulți Ani, de ziua lui, la împlinirea a 65 de ani

Anunțul-bombă a fost făcut în direct pe scena teatrului Luceafărul, într-o sală arhiplină, cu viitori votanți pro-Puric care au stat și în picioare, în cadrul spectacolului-eveniment „Dan Puric - Votați, mă!”. ActiveNews a reușit să obțină, pe surse și în exclusivitate, clipul electoral al potențialului viitor președinte al României - VIDEO:

Luminița Arhire: RETROSPECTIVA ANULUI 2023. LUNA IANUARIE: ”ROVACCINARE - Misiune îndeplinită 2020-2022”

Pe 4 ianuarie 2023 președintele Klaus a gândit... și, gândind dânsul (lucru cam peste puterile domniei-sale, în mod obișnuit) și-a exprimat, într-o convorbire telefonică avută cu Elensky Olodimir, „profunda îngrijorare și preocupare” apoi a condamnat „ferm atacurile aeriene neîncetate ale Rusiei, care au lăsat țara vecină ÎN ÎNTUNERIC ȘI FRIG.”

Dr. Geanina Hagimă: Petiție către Președinție și alte instituții ale statului român cu privire la programul Național de combatere a Cancerului: România NU are un program eficient de screening al cancerului

Pentru început vă aduc la cunoștință că în 2011 am petiționat mai multe instituții ale statului printre care si Ministerul sănătății, Colegiul Medicilor din România pentru a atrage atenția că România nu are un program eficient de screening pentru cancerul de col uterin.