Organizația: Primăria Craiova

USR-iștii din Craiova au respins Festivalul Mondial de Poezie Mihai Eminescu pe motivul că poeții participanți la festival, din aproape 20 de țări, inclusiv din SUA și Japonia, sunt... ”putiniști”

Consiliul Local Craiova a respins, joi, proiectul de hotărâre privind susținerea ediției 2023 a Festivalului Mondial de Poezie 'Mihai Eminescu' 2023, la propunerea consilierilor USR care au susținut că poeții participanți la festival, din aproape 20 de țări, ar fi propagandiști ruși.

La Sibiu s-a cântat IMNUL GOLANILOR ANTI-VACCINIȘTI. Și Cluj-Napoca s-a solidarizat cu protestatarii din București. Sibienii, craiovenii, ieșenii, orădeni și rădăuțenii au strigat LIBERTATE, împotriva măsurilor discriminatorii pentru nevaccinați. VIDEO

În Cluj-Napoca s-au strâns, după aprecierile presei locale, în jur de 300 de protestatari, care au scandat „LIBERTATE” și „Jos Dictatura”, ,printre rândurile de aplauze față de cei care au avut curajul să vorbească public despre discriminările la care sunt supuși cei nevaccinați.