Organizația: Primăria Municipiului Timișoara
Foto: Fritz vs. Robu (opiniatimisoarei.ro)

Primarul USR Dominic Fritz, incompatibil cu funcția pe care o ocupă? Fostul edil al Timișoarei, Nicolae Robu, îl acuză că nu a avut niciodată domiciliul legal în oraș, ceea ce e o condiție sine qva non pentru mandatul de primar

Fostul primar al Timișoarei, Nicolae Robu (PNL), a atras atenția că actualul primar, Dominic Fritz (USR-PLUS) se află ilegal în funcție, întrucât, ca cetățean german, nu are domiciliul juridic în municipiul Timișoara, o condiție obligatorie, prevăzută în Codul Administrativ.

Foto: Adevăratul motiv pentru care s-a anulat carantina.

1 aprilie le aduce o veste adevărată timișorenilor: Carantina a luat sfârșit! Nu și restricțiile naționale pentru orașele cu rata infectării de peste 7,5 la mia de locuitori. Fritz ar fi ținut cu poporul „xenofob” la votul din ședința CJSU Timiș

Timișoara, Dumbrăvița, Giroc, Ghiroda și Moșnița Nouă au ieșit din carantină începând de la miezul nopții, după ce CJSU Timiș nu a mai prelungit miercuri seară măsura restrictivă perpetuată pe parcursul a 3 săptămâni și 3 zile, a cărei „eficiență” se poate constata prin lipsa de impact asupra numărului de infectări cu noul coronavirus.

Foto: Facebook

Judecătoarea Adriana Stoicescu, posibilă replică la alegațiile primarului Dominic Fritz, care îi făcea pe protestatari „anti-timișoreni”: „A cui e Timișoara? În nici un caz a voastră”

Judecătoarea Adriana Stoicescu din Timișoara îi dă un posibil răspuns primarului Dominic Fritz (USR) care, supărat pe protestatarii anti-restricții care îi cer demisia carantinatorului orașului, le-a lipit pe Facebook eticheta de „violenți”, „xenofobi”, „antieuropeni, adică antitimișoreni” și i-a avertizat că „Timișoara nu-i a lor”

Foto cu „extremiștii” „xenofobi” și „antisemiți”

PROTESTATARII pentru Libertate, înfierați cu mânie proletară. Dacă Ceaușescu i-a făcut HULIGANI și Iliescu, GOLANI, apoi Cîțu „TERORIȘTI”, Iohannis, Bode, Fritz și Barna îi ataca prin ștampilele de „ANTISEMIȚI” și „XENOFOBI”

Liderii de carton ai actualului establishment politic s-au întrecut în declarații defăimătoare la adresa protestatarilor pentru Libertate, încercând să le lipească în mod mincinos etichete precum „extremismul”, „xenofobia” ...