Organizația: Project Veritas
rfi.ro

Donald Trump reacționează după ce CNN s-a dat de gol că scopul televiziunii era să-l înlăture pe fostul președinte din funcție: "CNN răspândește propagandă pentru a fi aleși democrați, iar apoi Twitter intervine pentru a proteja CNN"

După înregistrarea publicată de echipa de jurnaliști Project Veritas, în care un director CNN a fost surprins de o cameră ascunsă în timp ce spunea că rețeaua de televiziune a avut drept obiectiv producerea unui conținut favorabil președintelui Biden, Donald Trump acuză CNN-ul că a încălcat legea electorală.

Mark Zuckerberg: Nu știu dacă vaccinul anti-Covid nu modifică ADN-ul sau ARN-ul! „Anti-vaccinistul” care și-a încălcat propria politică a Facebook: Am unele precauții, deoarece nu cunoaștem efectele secundare pe termen lung. VIDEO

Platforma Project Veritas a lansat un videoclip fulminant, pus la dispoziție de un expert din intreriorul companiei Facebook. Filmulețul arată poziția contradictorie a șefului, Facebook, Mark Zuckerberg, atunci când vine vorba de vaccinurile COVID-19.