Organizația: Regimul Iohannis

Dovada că securiștii lui Iohannis sunt direct conectați la Cenzura Facebook. Pagina ActiveNews amenințată cu ștergerea și blocată de la transmitere video în direct chiar în timpul manifestației lui Mihai Tîrnoveanu de la statuia lui Brukenthal

Duminică, chiar în timpul manifestației de protest organizate de asociațiile Calea Neamului și Avram Iancu la statuia din Sibiu a guvernatorului criminal de români von Brukenthal, Facebook a întrerupt abuziv transmisia în direct a filmărilor și a amenințat pagina ActiveNews cu ștergerea de pe platformă.

DCNews

Cum își face Carmen Iohannis loc pe drumul de la București până la Sibiu, pe ruta Pitești-Vâlcea-Sibiu. Președintele Sindicatului Polițiștilor "Când veți merge prin București, veți vedea că pe un traseu sunt polițiști din 50 în 50 de metri"

În ordine ca soția președintelui, Carmen Iohannis, să traverseze drumul de la București la Sibiu, aceasta solicită coloană oficială, în urma căreia polițiștii sunt informați să elibereze drumul de la București până la Sibiu, pe ruta Pitești-Vâlcea-Sibiu, informează Ziarul Național.

Frontul Vaccinării Naționale, ultima emanație a Revoluției Covidului. Vaccinul Comirnaty a fost conceput ca o marcă de comunitate de Brand Institute. Ideologia salvării propovăduită de "Biserica" Covidului, un circ ieftin scos din Manualul de manipulare

"Nu se cunoaște încă impactul vaccinării cu Comirnaty asupra răspândirii virusului SARS-CoV-2 în comunitate, nici cantitatea de virus care poate fi purtată și transmisă de persoanele vaccinate. În prezent, nu se cunoaște durata protecției oferite de Comirnaty."