Organizația: SIE
Foto: Cătălin Cherecheș / FB

O altă perspectivă asupra fugii lui Cătălin Cherecheș. Ion Cristoiu: A FOST O OPERAȚIUNE. Primarul de Baia Mare a ras în urmă cu 4 ani TOT SISTEMUL: Dacă dezbraci șefii Jandarmeriei, Poliției, SRI, Armată, SIE o să vedeți că poartă uniforma altor state!

A FOST O OPERAȚIUNE. „Totul a fost organizat în așa fel încât să pară neorganizat”, perspectivă care ne denotă o practică a serviciilor speciale. folosirea acestui termen de către experimentatul ziarist ne-a adus aminte de un discurs fără precedent, probabil, în întreaga istorie politică a României, venit din partea unui demnitar ales.

Basilica: Ministrul Rafila și Patriarhul Daniel semnând „Protocolul” la Patriarhie, pe 25 octombrie 2022

TORȚIONARUL OMS bagă la apă BOR. Ministrul Rafila a mințit că are un Protocol cu Patriarhul Daniel pentru promovarea ”Strategiei naționale de vaccinare” prin preoți și biserici. Proiectul MS prevede tehnici de inginerie socială pentru ”obiectivul 95%”

În realitate, documentul invocat abuziv de Rafila, semnat în 25 octombrie 2022, între el și Patriarhul Daniel, este un „Protocol privind desfășurarea activităților de asistență religioasă creștin-ortodoxă în unitățile sanitare subordonate Ministerului Sănătății”

Reperul „formator” al bunului-simț în elementul lui: troaca

Vasile Bănescu despre omul care i-a cerut DEMISIA ”DOMNULUI DANIEL CIOBOTEA”, PATRIARHUL ROMÂNIEI: Adrian Papahagi este un autentic REPER pe calea formării culturale, a bunului-simț, a discernământului, a onestității intelectuale, morale

„Un savant umanist creștin de talie europeană, un om care înțelege să-și împlinească datoria și vocația de cercetător și strălucit dascăl universitar simultan cu aceea de proeminent intelectual public firesc și mărturisitor angajat în viața adesea tulbure a cetății.

UCRAINA E DECISĂ SĂ OCUPE BRAȚUL CHILIA și să-l adâncească la 8,5 metri. Un studiu oficial consideră peste 95 de kilometri de graniță comună cu România drept CALE NAVIGABILĂ INTERIOARĂ A UCRAINEI, conform unui decret de dinaintea invaziei ruse

Un studiu ucrainean dezvăluie planurile reale ale Ucrainei. Potrivit studiului realizat de compania Nibulon, o mare companie de cereale din Ucraina, ucrainenii nu vor să dragheze doar canalul Bâstroe, ci și o porțiune importantă a brațului Chilia