Organizația: SNSPA

Detalii șocante din cazul prădătorului sexual Alfred Bulai: “Una dintre studentele noastre a fost înfometată”. A fost chemată ambulanța. Cristian Pîrvulescu care știe toate secretele lui Putin și Biden, nu a aflat 20 de ani ce se întâmpla sub nasul lui

Decanul Facultății de Științe Politice din cadrul SNSPA, Cristian Pîrvulescu, a declarat marți că a fost "șocat" de ce a aflat în timpul discuțiilor cu procurorii despre cazul sociologului Alfred Bulai, spunând că a aflat de la anchetatori că o studentă a fost înfometată în timpul unui curs de practică

FOTO: FB

Polițiștii de la SAS și procurorii au descins în fieful progresiștilor, cuibușorul de abuzuri sexuale al lui Bulai, Pieleanu, Pricopie și Miroiu. Percheziții la SNSPA în cazul prădătorului sexual de care ”nu știa nimeni” de peste 20 de ani, Alfred Bulai

Trei percheziții au loc, în această dimineață, la SNSPA, în cazul profesorului Alfred Bulai, acuzat de hărțuire sexuală la adresa studentelor, transmite Realitatea.net. Cele trei percheziții sunt coordonate de Parchetul Judecătoriei Sectorului 1.

Revoltător! Rectorul SNSPA, Remus Pricopie, acuză victimele abuzurilor sexuale de minciună, în apărarea tartoriței Mihaela Miroiu, care știa de abuzurile lui Pieleanu și Bulai de 20 de ani

Într-o scrisoare deschisă, rectorul Școlii Naționale de Studii Politice și Administrative (SNSPA), Remus Pricopie, face elogii tartoriței Mihaela Miroiu, spunând că învinuirea pe care mai multe victime i-o aduc, în mărturiile lor, pentru lipsa de acțiune și tăinuire „este ca și cum am vrea să rescriem istoria”.

Scandalul sexual de la SNSPA: curg reclamațiile împotriva lui Alfred Bulai și Marius Pieleanu. Zeci de profesori cer “examinarea exhaustivă și rapidă a celor două cazuri, care pot constitui abuzuri psihologice, hărțuire și violență sexuală”

Școala Națională de Studii Politice și Administrative a informat, luni, că au fost depuse la Comisia de Etică a instituției de învățământ superior zece sesizări cu privire la profesorul Alfred Bulai și două scrisori adresate de cadre didactice care cer autosesizarea în legătură cu profesorul Marius Pieleanu.

Colaj Capturi: Adevărul, Antena 3, Gândul

Vaccinistul epidermist Pieleanu și sexologul SNSPA Bulai, stâlpi ai anti-”conspiraționismului”. Pe lângă „conspirația” despre vaccinul Covid mai rămâne să aflăm că și studentele abuzate sexual sunt, de fapt, niște „conspiraționiste” - VIDEO

Purtătorul numelui de pomină Pieleanu, care acum ar putea merge cu colegul lui, Bulai, la „bulău”, autointitulat „vaccinist convins”, a fost o portavoce bine unsă a sistemului în timpul dictaturii covidiste. Jurnaliști experimentați îi consideră pe șleau pe cei doi drept acoperiți ai Rețelei Coldea.

Mitroiu, Pricopie și prădătorii lor sexuali, Stănciugelu, Pieleanu, Bulai. Cine mai urmează?

PRICOPIE ȘI MATROANA MIROIU ȘTIAU DE 20 DE ANI! Dezvăluirile sinistre despre sexo-deontologii plandemici BULAI și PIELEANU continuă pe bandă: ”Te-aș f... pe masa asta” - ”Se vorbea și despre violuri” - ”STĂNCIUGELU trimitea poze cu organul la studente”

Dezvăluirile despre deontologii Plandemiei Pieleanu și Bulai continuă pe bandă. Apar noi nume și citate șocante, între care cel de mai jos. Apoi, încă o fostă studentă SNSPA subliniază că matroana stabilimentului de spălat creiere pe motive de ideologie de „gen” și feminism, Mihaela Miroiu, știa de cel peste 20 de ani de aceste abuzuri sexuale.

SCANDALUL BULAI - PIELEANU. Iulian Capsali: SNSPA ESTE UN CUIB DE ABUZ SEXUAL ȘI IDEOLOGIE SEXOMARXISTĂ. MIHAELA MIROIU MINTE CA O GAZETĂ BOLȘEVICĂ - FOTO CAPTURI și FOTO DOCUMENTE

Una dintre cele mai sinistre căzături ideologice de la SNSPA este profesoara de feminism, Mihaela Miroiu. Care le învață pe tinerele fete să se elibereze din chingile obedienței aduse de o familie, să fie libere, dezinhibate și stăpâne pe propriul corp, adică să nu cumva să facă copii, ci avorturi cât cuprinde.

Gușă: Sociologii-agresori sunt baza sistemului de manipulare al Statului Paralel. Șantajabili fiind, livrau sondaje și analize false, conform intereselor de fraudare. Operațiunea ”Votează românii, dar iese cine vrem noi!”

Pe un nou site de investigații, coordonat de către Tolontan, a fost publicată o anchetă și a izbucnit brusc în cursul zilei de ieri un scandal despre care se vorbea de mulți ani prin culise, anume despre prostiile sau/și abuzurile ce pot fi încadrate penal pe care unii sociologi le săvârșesc din rolul lor de profesori universitari.