Organizația: SOS

“Pr. Ciprian Mega a mințit că masonul new-age-ist Dorel Vișan nu mai e în masonerie și mi-a cerut să nu mai spun nimic despre el și senatoarea ezoteristă Șoșoacă până după alegeri” - Pr. Eftimie Mitra revine cu noi dezvăluiri despre cei “21 de rabini”

"Rușii vor să aibă cât mai mulți oameni în parlamentul României și structurile statului nostru, ceea ce nu ar fi rău pentru că ar mai echilibra situația geopolitică din România. Nici față de occidentali nu trebuie sa fim așa obedienți.”

Captură de YouTube

ȘOȘOACĂ, NOU SOS NEW-AGE ANTI-BOR. Ieromonah Eftimie Mitra: Stilistul schismatic Barză de la Zeus TV și Diana Șoșoacă s-au folosit în mod fals de numele Părintelui Ioanichie Popescu de la Surpatele. Pr. Ioanichie mi-a spus să nu o luăm în seamă

Ieromonahul Eftimie Mitra, călugărit de vrednicul de pomenire Părintele Justin Pârvu la Mănăstire Petru Vodă și acum aflat la Schitul Sfinții Români din Hunedoara, a realizat o analiză pertinentă cu privire la Cazul Șoșoacă-Lazarus-Barză pe care o prezentăm integral în continuare:

”Creștin” New-Age-ista Diana Șoșoacă înjură ”popimea” și site-ul ActiveNews cu MANDALA Șamanului Serghei Danisin sub cap. Un PREOT ORTODOX vine cu noi detalii legate de HOLISTIC FEST: A fost o manifestare SATANISTĂ!- VIDEO

După ce am prezentat faptul că un preot ortodox a respins participarea la așa-zisul „Festival Holistic” de la Sibiu, acesta fiind chemat la Arhiepiscopie în urma articolului nostru pe această temă, personajul de psiho-politică Diana Șoșoacă s-a dezlănțuit.