Organizația: SOS
Foto: Realitatea.net

Ar putea fi BOMBA POLITICĂ a anului: Diana Șoșoacă îi invită pe George Simion, Cozmin Gușă și doctorul Răzvan Constantinescu, candidați prezidențiali, la discuții pentru ”coagularea mișcării suveraniste din România”. LUNI, LA CAPȘA

Președinta SOS România, Diana Șoșoacă, l-a invitat vineri pe liderul AUR, George Simion, precum și pe Cozmin Gușă și pe doctorul Răzvan Constantinescu, să ia parte la negocieri, la Casa Capșa, pentru „coagularea mișcării suveraniste din România” în vederea alegerilor parlamentare și prezidențiale din noiembrie-decembrie.

“Pr. Ciprian Mega a mințit că masonul new-age-ist Dorel Vișan nu mai e în masonerie și mi-a cerut să nu mai spun nimic despre el și senatoarea ezoteristă Șoșoacă până după alegeri” - Pr. Eftimie Mitra revine cu noi dezvăluiri despre cei “21 de rabini”

"Rușii vor să aibă cât mai mulți oameni în parlamentul României și structurile statului nostru, ceea ce nu ar fi rău pentru că ar mai echilibra situația geopolitică din România. Nici față de occidentali nu trebuie sa fim așa obedienți.”