Organizația: SRI
Imaginile cu masacrul: Laurențiu Gâlmeanu - https://revolutia1989bucuresti.blogspot.com/

MASACRAREA GRUPULUI TROSCA. Cum a fost ucis Colonelul USLA Gheorghe Trosca și decimată grupa lui ANTITERO la ordinele agenților KGB și GRU din sediul MApN. Măcelul din 23 spre 24 decembrie 1989. DOCUMENTE

Lt. Soldea Ștefan intrând în biroul comandantului USLA a surprins o convorbire între lt. col. Trosca și col. Bliorț și a reținut: lt.col. Trosca a spus: "…Ăștia pe mine mă caută …”, iar colonelul Bliorț ar fi replicat "poate nu ne omoară și ne judecă …”

Foto: Cătălin Cherecheș / FB

O altă perspectivă asupra fugii lui Cătălin Cherecheș. Ion Cristoiu: A FOST O OPERAȚIUNE. Primarul de Baia Mare a ras în urmă cu 4 ani TOT SISTEMUL: Dacă dezbraci șefii Jandarmeriei, Poliției, SRI, Armată, SIE o să vedeți că poartă uniforma altor state!

A FOST O OPERAȚIUNE. „Totul a fost organizat în așa fel încât să pară neorganizat”, perspectivă care ne denotă o practică a serviciilor speciale. folosirea acestui termen de către experimentatul ziarist ne-a adus aminte de un discurs fără precedent, probabil, în întreaga istorie politică a României, venit din partea unui demnitar ales.

Basilica: Ministrul Rafila și Patriarhul Daniel semnând „Protocolul” la Patriarhie, pe 25 octombrie 2022

TORȚIONARUL OMS bagă la apă BOR. Ministrul Rafila a mințit că are un Protocol cu Patriarhul Daniel pentru promovarea ”Strategiei naționale de vaccinare” prin preoți și biserici. Proiectul MS prevede tehnici de inginerie socială pentru ”obiectivul 95%”

În realitate, documentul invocat abuziv de Rafila, semnat în 25 octombrie 2022, între el și Patriarhul Daniel, este un „Protocol privind desfășurarea activităților de asistență religioasă creștin-ortodoxă în unitățile sanitare subordonate Ministerului Sănătății”

Dictatura Covidistă Arafat-Iohannis-Orban-Cîțu a fost declarată ILEGALĂ. Nici o scuză pentru poporul român. SRI scoate artileria lui ROG și MAGOG. Revista Profesionistă a Presei - 15-21 iulie 2023

Serviciul Român de Informații (SRI), prin generalul Rog, a anunțat public că se va implica în campania electorală de anul viitor astfel încât dacă va remarca ceva „anormal”, ori „ciudat” va declanșa acțiuni de „combatere” în mediul online cu „informații corecte”.

Vasile Bănescu și pumnul progresist contra lui IPS Teodosie și a adevărului istoric. Ilustrație: Gândul

RĂZBOI LA PATRIARHIE. EXCLUSIV: Răspunsul oficial prin care se ”clasează” cererea de reactivare a Mitropoliei Tomisului chiar înainte de lucrările Sfântului Sinod, în timp ce agenților Bisericii Paralele li se acceptă petiția contra Sfintelor Paști. DOC

Dintr-un răspuns oficial al Cancelariei Sfântului Sinod, care ne-a parvenit la redacție din surse de la Patriarhie susținătoare ale adevărului, și pe care îl publicăm în exclusivitate, integral, aici, aflăm că Arhiepiscopiei Tomisului...