Organizația: Securitatea
FOTO: http://www.parohia-duesseldorf.net

Document al Fundațiilor pentru O Societate Deschisă: Andrei Pleșu a fost recrutat de rețeaua finanțată de CIA și apoi de George Soroș încă din anii '80. Jurnalist american: Soroș a băgat peste 160 de MILIOANE de dolari în activitățile sale din România

Andrei Pleșu a fost agent de legătură al Fundației pentru Întrajutorarea Intelecturalilor Europeni încă din anii '80, relevă un document al Fundației pentru o Societate Deschisă (Soroș) din 2009, publicat pe siteul oficial.

FOTO credit: Emanuel Pârvu

Generalul Iulian Vlad, dezvăluire înainte de moarte: ”Cei de naționalitate evreiască au constituit nuclee esențiale ale Partidului Comunist, la începuturile activității în România”. Despre Brucan: ”Și-a arătat apropierea față de Uniunea Sovietică”

Pe 30 septembrie 2017, Generalul (r) Iulian Vlad, ultimul director al Departamentului Securității Statului a trecut la cele veșnice. Unul dintre ultimele interviuri acordate de Iulian Vlad a fost publicat în Ediția numărul 2 al Dosarelor „Cotidianul”, apărut pe piață la începutul lunii octombrie.