Organizația: The Epoch Times

Geoingineria climatică, în acțiune: ”Scut solar” pentru blocarea luminii solare, injecții cu aerosoli stratosferici, eliberarea de baloane cu sulf – oameni de știință avertizează: astfel de măsuri de geoinginerie sunt ”extraordinar de periculoase”

O companie americană trimite deja în stratosferă baloane cu dioxid de sulf. NASA ia în calcul pulverizarea de particule de gheață în atmosferă. Însă oameni de știință, consultați de Epoch Times, avertizează că astfel de măsuri de geoinginerie sunt „extraordinar de periculoase”

NU VIRUSUL UCIDE! Imunolog clinic ceh a descoperit și dezvoltat un tratament timpuriu ieftin și eficient anti-Covid: „Eram capabili să salvăm vieți, dar nu ni s-a permis, iar autoritățile ne-au ignorat și ne-au redus la tăcere”

Dacă autoritățile ar fi ascultat sfaturile unor specialiști cu cele mai profunde cunoștințe despre mecanismele COVID-19, pandemia ar fi putut fi gestionată eficient, potrivit unui imunolog, unul dintre cei câteva sute din lume cu expertiză specifică. În schimb, vocea lui și a altora a fost redusă la tăcere.