Organizația: The Spectator

Henry Kissinger își reia tezele pentru încheierea conflictului de lângă România în același ton cu Andrei Marga: Ucraina trebuie să cedeze teritorii dacă vrea pace cu Rusia. Îl va admonesta Aurescu pe Twitter și pe tartorul diplomației mondiale?

Henry Kissinger, fostul secretar de stat al SUA și consilier pentru securitate națională, a spus că lumea s-ar putea afla într-un moment de cotitură în conflictul din Ucraina și a cerut din nou discuții pentru realizarea păcii.

Structuri mecanice ciudate în vaccinuri: „arată ca niște circuite și microcipuri”. Doctorița Ana-Maria Mihalcea din SUA face noi descoperiri stranii: ARNm trunchiat sau inexistent în fiolele de vaccin Covid-19. FOTO

Dr. Ana-Maria Mihalcea, medicul de origine română din SUA, care investighează conținutul acestor vaccinuri covid, colaboratoare cu Dr. Nixon, a spus, într-un interviu acordat jurnalistului Stew Peters, că descoperirile recente cu privire la aceste structuri ciudate pun sub semnul întrebării narațiunea despre proteina Spike.