Organizația: The Telegraph

Țarul Covidului din Marea Britanie a vorbit despre injectarea oamenilor cu microcipurile lui Bill Gates. Noi mesaje bizare ale arafatului britanic dezvăluie disprețul păpușarilor care se bazează pe falsificatorii de presă controlați de Gates și Soros

O mare parte dintre știrile din presa mainstream sunt scrise de oameni finanțați de Bill Gates și de alți miliardari utili, fără o agendă vizibilă. Ceea ce luăm drept fapte este etichetat ca atare de către organizațiile finanțate de acești oameni bogați, fără nicio agendă în afară de „generozitatea lor dezinteresată”.

NY Times

Comitetul consultativ britanic pentru știință RECUNOAȘTE că a folosit FRICA pentru a controla oamenii. "În martie 2020, guvernul era foarte îngrijorat de respectarea legii și se gândea că oamenii nu vor dori să fie închiși”

În martie 2020, Grupul științific care studiază  comportamentul în caz de gripă pandemică a dat instrucțiuni oficialilor guvernamentali din Europa să insufle teamă în rândul populației și să crească "nivelul perceput de amenințare personală".

Foto: theguardian.com

Acordul comercial din BREXIT, ratificat de Parlamentul UE. Premierul britanic Johnson salută calitatea țării sale de aliat apropiat, egal în suveranitate cu UE, anunțând totodată construirea unei „Britanii Globale”

Parlamentul European a ratificat marți, 27 aprilie 2021, cu o largă majoritate acordul comercial din cadrul Brexitului, iar Boris Johnson a calificat demersul drept un „ultim pas” după ani de negocieri vizând ieșirea Regatului Unit din Uniunea Europeană.

Vine valul trei: ȘI VACCINAȚII VOR MURI! Scenariul oficial al Guvernului de la Londra care a speriat toți britanicii vaccinați cu o doză sau chiar două: 60-70% din morții valului trei vor fi din cei injectați. GRAFIC / DOCUMENT OFICIAL

Speranța că viața ar putea reveni în curând la normalitate a fost spulberată de premierul Boris Johnson săptămâna aceasta, când a spus că restricțiile vor rămâne în vigoare pentru a preveni un al treilea val epidemic mortal