Organizația: USR
Foto: Elena Lasconi FB

Elena Lasconi: ROMÂNIA SE REINVENTEAZĂ LA UNTOLD. Reacția avocatei Marina-Ioana Alexandru: ”Opinia mea este că ar fi cazul să vă reinventeze Dumnezeu pe voi”

Cu sau fără cruce la gât, cu sau fără brățară tricoloră la mână, în funcție de „publicul-țintă”, Elena Lasconi, deși aflată la o vârstă oarecum înaintată, s-a prezentat la Festivalul Untold, mai degrabă potrivit pentru fiica sa, autodeclarată susținătoare a drepturilor lesbienelor, homosexualilor, bisexualilor și transsexualilor.

SCANDALUL BULAI - PIELEANU. Iulian Capsali: SNSPA ESTE UN CUIB DE ABUZ SEXUAL ȘI IDEOLOGIE SEXOMARXISTĂ. MIHAELA MIROIU MINTE CA O GAZETĂ BOLȘEVICĂ - FOTO CAPTURI și FOTO DOCUMENTE

Una dintre cele mai sinistre căzături ideologice de la SNSPA este profesoara de feminism, Mihaela Miroiu. Care le învață pe tinerele fete să se elibereze din chingile obedienței aduse de o familie, să fie libere, dezinhibate și stăpâne pe propriul corp, adică să nu cumva să facă copii, ci avorturi cât cuprinde.

Nicușor Dan, alături de Elena Lasconi la congresul USR. Foto: FB /Andreea Neagu

”Și cum pe cerul politicii românești rămăsese un loc liber, ascensiunea doamnei Lasconi era chiar previzibilă. Căci vremurile o cereau pe doamna Lasconi”. Luminița Arhire: „IA UITAȚI-VĂ, FICIORI/ LA POALE CU COLȚIȘORI!”

O singură dilemă mai am eu în legătură cu această telenovelă aflată în derulare: cu cine va vota, oare, intelectualul Gabriel Liiceanu, acum că USR-ul lui iubit se transformă în partidul celor mulți iar din Cioloș Julien nici măcar amintirea n-a rămas?