Organizația: Vama
Foto: Cătălin Cherecheș / FB

O altă perspectivă asupra fugii lui Cătălin Cherecheș. Ion Cristoiu: A FOST O OPERAȚIUNE. Primarul de Baia Mare a ras în urmă cu 4 ani TOT SISTEMUL: Dacă dezbraci șefii Jandarmeriei, Poliției, SRI, Armată, SIE o să vedeți că poartă uniforma altor state!

A FOST O OPERAȚIUNE. „Totul a fost organizat în așa fel încât să pară neorganizat”, perspectivă care ne denotă o practică a serviciilor speciale. folosirea acestui termen de către experimentatul ziarist ne-a adus aminte de un discurs fără precedent, probabil, în întreaga istorie politică a României, venit din partea unui demnitar ales.

Românii mor subit pe capete: Ruslan Bordos, Decanul Facultății de Urbanism și Arhitectură din Chișinău, mort subit la 36 de ani, inspector principal vamal Serghei Veriga, la 51 de ani, fostul fotbalist Gabi Oancea, găsit mort în casă la 54 de ani

Decanul Facultății Urbanism și Arhitectură de la Universitatea Tehnică a Moldovei din Chișinău – lector universitar, doctor în științe inginerești, Ruslan Bordos, s-a stins din viață. Anunțul trist a fost făcut de către administrația Universității, transmite Unimedia.