Persoane: Adrian Cacovean

Manifestul contra vaccinării obligatorii a plecat spre toți Parlamentarii din România. Continuăm strângerea de semnături pentru viitorul Guvern. Comentarii ale românilor: „Vaccinarea este facultativă, libertatea este obligatorie!”

Apelul-Manifest lansat de Active News a fost susținut de numeroși români, care și-au trimis semnăturile pe adresa de mail a redacției și în secțiunea de comentarii. Comentariile unora dintre românii care au semnat la secțiunea de comentarii m-au impresionat, astfel că

A înnebunit lupul: Streinu-Cercel spune adevărul despre infectarea vaccinaților și certificatul verde care contribuie la răspândirea virusului de către vaccinați. VIDEO VIRAL

Streinu-Cercel s-a proțăpit la tribuna Senatului și a rostit adevărurile de care fug toți oficialii teleghidați ai țării. Și anume: că vaccinați se pot infecta (ba chiar și muri) și, de asemenea, pot transmite virusul SARS-COV-2 bine-mersi, dar în același timp pot să intre cu certificatul verde oriunde.

Cum a fost, cum va fi

Revolta medicului Adrian Cacovean: Mama ei de mizerie, minciună, prostie, hai să vedem pe bune adevărul și să terminăm odată minciuna asta!

Statistica internării și mortalității covid: frica indusă de mizerabilii reporteri de știri este cauza numărul 3! Cei ce stau în spatele știrilor de terorizare a populației sunt numărul 2. Cei ce dau bani televiziunilor sunt autorii acestor știri! Mai sunt unii mai criminali, cei ce dau ordinele și cei ce le pun în aplicare!

Dr. Adrian Cacovean: O societate și lume întreagă întoarsă pe dos, maltratată, închisă, chinuită, înțepată pentru un test PCR incert, măsluibil prin setările inițiale. Sfaturile medicului la vreme de covidură

Indiferent de poziționarea dumneavoastră față de pandemie, măsuri, vaccinare, carantinare, izolare, locdaunuri, impactul este același și mătură cu indivizii indiferent dacă susțin pandemia prin activism covid sau consideră că situația ar trebui abordată altfel.

Dr. Adrian Cacovean a vorbit la Starea de Libertate găzduită de Nașul TV despre vaccinarea obligatorie: Noi vrem să fim tratați ca oameni, să fim informați corect despre efectele adverse și să avem posibilitatea să refuzăm sau să mai așteptăm

La emisiunea „Să vorbim despre tine” difuzată joi după-amiază, Pompiliu Diplan de la Starea de Libertate și teologul Mihai Făgădaru au stat de vorbă despre recenta decizie a CEDO privind obligativitatea vaccinării cu dr. Adrian Cacovean și cu Ioana Băcilă. 

Câți bani a primit președintele Colegiului Medicilor de la Big Pharma, inclusiv producători de vaccinuri Covid. De ce doctorul Daniel Coriu, autor de știri false, nu-i poate judeca pe cei peste 70 de medici care au făcut Apelul contra Dictaturii Covid

După cum a descoperit ActiveNews, Daniel Coriu se află de ani de zile pe lista sponsorizaților de către companiile farmaceutice internaționale, inclusiv a celor care produc și comercializează vaccinuri în România. Mai poate avea el calitatea de „judecător” imparțial sau este mai degrabă incompatibil cu această calitate? Vă propunem să judecați singuri, conform datelor de mai jos.

ACTUALIZARE: 128 MEDICI ROMÂNI CONTRA DICTATURII COVID! Ei cer autorităților, în 11 puncte, revenirea la normalitate și „încetarea stării de teroare” pentru „o viroză care are morbiditate și mortalitate asemănătoare gripei sezoniere”

Medicii români nu mai tolerează aberațiile Guvernului! Noi, semnatarii acestui document, solicităm Președintelui Iohannis, parlamentarilor și guvernanților încetarea politicii de perpetuare a stării în care se află România de un an încoace și revenirea la starea de normalitate.



EXCLUSIV. Dr Adrian Cacovean îl contrazice pe dr. Valeriu Gheorghiță: „Vaccinul Covid nu trebuie făcut în cursul nici unei boli infecțioase în desfășurare.” Fuga autorităților de morții post-vaccin. Dr Lucian Duță: „Oamenii sunt vaccinați ca vitele!”

Ultimele cazuri de morți în urma vaccinului, din Prahova și Vaslui, ne relevă din nou incompetența și cinismul autorităților dar mai ales fuga de responsabilitate. Nimeni nu este vinovat, cu excepția morților, și - evident - chiar înainte de autopsii se afirmă sus și tare în toate comunicatele că vaccinul nu are nici o legătură cu decesul. Chiar așa să fie?

Ilustrație: Libertatea / ActiveNews

MILIȚIA GÂNDIRII. Medicii Răzvan Constantinescu și Adrian Cacovean, reclamați la Colegiului Medicilor. Cei doi sunt acuzați de „fake news” în cazul vaccinurilor dar chiar acuzatorii sunt cei care răspândesc FAKE NEWS, cum e cazul ziarului Libertatea

Medicii Razvan Constantinescu din Iași si Adrian Cacovean din București au fost reclamați la Colegiului Medicilor pentru distribuirea pe rețelele de socializare de așa-zis "fake-news" în ceea ce privește vaccinarea, au turnat la ziarul Libertatea surse din Colegiu sau chiar cei care i-au reclamat pe cei doi.