Persoane: Adrian Streinu-Cercel
Foto: Vaccinatorii Ro Vaccinare (strict autentic)

Alianța Părinților condamnă dezumanizarea la care s-a ajuns în sistemul de sănătate după ce medici de familie din 11 județe cer adoptarea certificatului de vaccinare. Știm ce vă animă: a) 90 lei/oră pentru medici; b) 45 lei/oră pentru asistenți

Alianța Părinților a transmis o scrisoare deschisă către Federația Națională a Patronatelor Medicilor de Familie (FNPMF) și către toți parlamentarii români, în care deplânge comunicatul prin care FNPMF le cerea parlamentarilor 

Youtube.com/ Project Veritas

O angajată a companiei Pfizer dezvăluie discuțiile secrete despre EMBRIONII UMANI din vaccinul PFIZER: Dorim să evităm ca informațiile despre celulele fetale să fie vehiculate. Riscul e prea mare. CONFIRMAREA AVERTISMENTELOR ACTIVENEWS

Project Veritas a publicat astăzi cel de-al cincilea video-reportaj din seria de investigații prezentată și de ActiveNews privind vaccinul anti-COVID, care cuprinde un interviu cu Melissa Strickler, auditor de calitate a producției Pfizer, care dezvăluie secrete din interiorul companiei Pfizer.

A înnebunit lupul: Streinu-Cercel spune adevărul despre infectarea vaccinaților și certificatul verde care contribuie la răspândirea virusului de către vaccinați. VIDEO VIRAL

Streinu-Cercel s-a proțăpit la tribuna Senatului și a rostit adevărurile de care fug toți oficialii teleghidați ai țării. Și anume: că vaccinați se pot infecta (ba chiar și muri) și, de asemenea, pot transmite virusul SARS-COV-2 bine-mersi, dar în același timp pot să intre cu certificatul verde oriunde.

Prof. Dr. Vasile Astărăstoae prezintă „vedetelor pandemiei” și celor interesați o posibilă cauză a umplerii spitalelor și cimitirelor de vaccinați Covid. Fenomenul Antibody-dependent enhancement (ADE)

Alt paradox: deși vaccinații sunt protejați față de varianta delta doar în proporție de 39% (potrivit declarațiilor oficialilor din Israel), transmit virusul, reprezintă 40% dintre cei internați și mor de COVID-19, nevaccinații sunt acuzați de toate relele. Poate pentru că ultimii nu contribuie la progresul științei și la bunăstarea financiară a firmelor producătoare de vaccinuri?

foto: CNN

CDC recunoaște că vaccinurile Pfizer și Moderna provoacă inflamații cardiace la tinerii cu vârsta curpinsă între 16 și 24 de ani. Mii de vieți ar fi fost salvate dacă agenția guvernamentală expunea mai devreme riscurile vaccinării anticovid

Comitetul consultativ privind practicile de imunizare al Centrului pentru Controlul și Prevenirea Bolilor (CDC), a declarat miercuri că există o "asociere probabilă" a unei inflamații cardiace "ușoare" la adolescenți și adulți tineri după vaccinarea cu un vaccin anticovid cu ARNm și că este justificată o declarație de avertizare, potrivit The Defender.

Ilustrație: Cotidianul, ianuarie 2010

MINCIUNA COVID în „paroxism mediatic”. Un articol istoric din 2010 relevă că schema afacerii și vaccinării Covid este reprodusă întocmai în România după schema gripei porcine, cu Streinu-Cercel ca agent declanșator al isteriei vacciniste

Prof. dr. Petre Calistru de la „Victor Babeș” afirma atunci curajos adevăruri valabile și azi: "Acum nu se mai cuceresc țările cu sabia, ci economic, forțându-le să achiziționeze și ceea ce nu trebuie. Tot sistemul sanitar mondial nu mai este pus în slujba individului, ci a producătorilor de medicamente și echipamente medicale.”

E OFICIAL: 488 de români au murit după vaccinarea cu prima sau ambele doze ale serurilor experimentale Covid. INSP: 27.274 români au făcut boala după ce s-au vaccinat împotriva ei. Cine răspunde pentru morții de după vaccin?

Institutul Național de Sănătate Publică (INSP) recunoaște oficial că 27.274 români au făcut boala după ce s-au vaccinat împotriva ei, precum și că au murit 488 de persoane vaccinate (cu una sau ambele doze) de la începutul campaniei de vaccinare și până pe 9 mai 2021

„Noi nu, niciodată noi, nu!”

După luni de zile, încă nu s-a aflat cauza incendiilor de la Spitalul Piatra Neamț și Institutul Matei Balș. Numărul victimelor de la București a ajuns la 25. Birocrația și procedurile bat pasul pe loc. Va fi sesizată DNA, anunță premierul Cîțu

După patru luni de la incendiul din Spitalul Județean din Piatra Neamț și aproape o lună și jumătate de la incendiul de la Institutul „Matei Balș” din București, cauzele ambelor tragedii au rămas deocamdată neelucidate.

PFIZER își mută un Centru de Distribuție la BUCUREȘTI. Pentru aceasta compania care urmează să câștige 15 miliarde dolari anul acesta din vânzarea de vaccinuri Covid concediază o parte dintre angajații belgieni din „linia întâi”

Pfizer își transferă o parte din activitate în România. Membri ai sindicatului au declarat că aproximativ 38 din cei 238 de angajați de la centrul de distribuție pe care Pfizer îl are la Zaventem (Belgia) ar urma să își piardă locul de muncă.

PLĂTIȚI de INDUSTRIA VACCINURILOR să NE VACCINEZE. Ce legături pot fi între RAFILA și STREINU-CERCEL și FAUCI sau secunzii și comandanții acțiunii pentru Starea de Urgență din Marea Britanie, descoperiți cu interese concrete financiare în BigPharma

Ca și Guvernul României, Guvernul britanic și-a luat misiunea de a vaccina întreaga populație a Marii Britanii cu o terapie genetică experimentală. Motivul pretins este acela de a-i proteja pe toți de un virus „ucigaș”. Însă nu poate fi vorba de așa ceva, atâta vreme cât... 

Ilustrație: RTV și AN

„Cioclii Apocaliptici” ARAFAT, MUSTA, STREINU, RAFILA: Sărbătorile de Paști „ar putea fi compromise”. Poate de Crăciun să ne revenim „cât de cât”. Masca, necesară pentru că „vaccinul nu protejează și la nivelul mucoasei”. Vaccinul ar putea fi făcut anual

„Această protecție este asigurată pe dinăuntru, nu și la nivelul mucoasei. Tocmai de aceea, este vital să continuăm să purtăm masca de protecție, până când o mare parte a populației va fi vaccinată.” (???)

Streinu-Arafato-Rafilul SUA. 5 ocazii în care Anthony Fauci a demonstrat că „înțelege știința“ ca instrument pentru a-i minți pe americani. „Cântatul în biserică nu este OK, protestele BLM de pe străzi – nu pot să mă pronunț”

„Faptul că Dr. Fauci apare la CNN și nu-mi poate spune dacă, după ce fac vaccinul, voi putea lua cina cu familia mea … dacă pot merge la cină la prieteni mai în vârstă – sunt mesaje teribil de inconsistente și continuă să fie mesaje inconsistente."

Atacat murdar de Arafat, Ion Cristoiu face o pledoarie pentru libertatea totală de exprimare. E „fake news” că Uniunea Europeană a greșit cu vaccinurile? De ce? CAZURILE din care Arahat a ieșit mereu „nevinovat”

Fondatorul celui mai citit cotidian de după 1989 atrage atenția și asupra lucrăturii „cioaclei-apocaliptice” Beatrice Mahler care e posibil să-și fi regizat pseudo-incendiului de la Marius Nasta în cadrul unei operațiune penibile de spălare a „intangibilului” Arafat. Personaj care trebuia demis până acum pentru gestionarea lamentabilă a unor crize soldate cu numeroși morți, între care și recenta victimă de la Constanța, care putea scăpa cu viață, după cum a afirmat Ion Cristoiu și la AlephNews.

Rafila a trădat Pfizer pentru AstraZeneca deși de la Pfizer a primit 114.890 lei iar de la AstraZeneca doar 81.053 lei în 2019. E normal ca medicii, cum ar fi chiar și președintele Colegiului Medicilor din România, să primească bani grași de la BigPharma?

Asociația Societatea Română de Microbiologie condusă de Alexandru Rafila a primit de-a lungul anilor de la marile companii farmaceutice mondiale, inclusiv (sau mai ales) Pfizer și AstraZeneca, milioane de lei, sub formă de sponsorizări. La fel ca foarte mulți medici din România.