Persoane: Alexandr Dughin

BOMBĂ DIN SUA: Fiica lui Dughin a fost asasinată la Moscova de ucraineni, confirmă serviciile de informații americane via New York Times. Responsabil de serviciile secrete de la Kiev este Volodimir Zelenski

Serviciile secrete americane consideră că mai mulți membri ai Guvernului de la Kiev ar fi avut cunoștință de atentatul bestial din luna august de la Moscova, în urma căruia a murit Daria Dughina, fiica filosofului Aleksandr Dughin, supranumit în mod greșit „ideologul lui Putin”.

Moscova prezintă suspecta principală în cazul asasinării Dariei Dughina și traseul ei prin Rusia. FSB învinovățește oficial serviciile speciale ucrainene SBU. ASASINA A RULAT CU MINI COOPER - VIDEO

FSB a stabilit că atentatul a fost comis de o individă din Ucraina în vârstă de 43 de ani, care a venit în Rusia în iulie, trecând prin Estonia, stat membru al Uniunii Europene și al NATO. Daria Dughina a fost asasinată sâmbătă, într-o explozie care a vizat mașina sa.

Daria Dughin, fiica lui Alexandr Dughin, a murit în explozia unei mașini în care trebuia să se afle și controversatul sociolog rus poreclit „creierul lui Putin”. Atentatul de lângă Moscova - VIDEO. Ultima postare: un interviu despre războiul din Ucraina

O înregistrare video care circulă pe canalele de Telegram rusești îl arată pe Alexandr Dughin ajungând la locul exploziei. Acesta își pune mâinile în cap în timp ce privește mașina fiicei sale în flăcări.

Anchete Online despre George Simion, "Premierul de AUR" Călin Georgescu și "Jobbikul de pe plaiurile natale". Dezvăluiri: "Cum și-a creat Rusia un partid in România"

Grija pe care ne-o poartă Rusia este evidentă și destul de constantă, rămâne de văzut dacă poporul român v-a accepta să fie tras intr-o asemenea capcana. Niciodată nimeni nu a reușit până acum să confiște tricolorul României și să-l fluture pe străzi atât de subtil pentru a servi intereselor proiectate in laboratoarele de la Moscova.