Persoane: Alexandru Rafila

Zoe Dantes: Vorba piere în vânt, doar Cuvântul face fapta! Discriminarea celor ce nu au vrut să accepte "sublimele grămăjoare" și anularea faptelor Comandantului vieții și a camarilei sale

Discriminarea celor ce nu au vrut să accepte "sublimele grămăjoare". Anularea faptelor Comandantului vieții și a camarilei sale, ilegalitatea hârtiei igienice verde. Încălcarea drepturilor cetățenilor, punerea la zid a celor ce nu au acceptat "imunizarea". Spuse de instanțe, nu de "conspiraționiști".

Foto: Formare medicală

Negocieri la Comisia Europeană privind reducerea cantității de doze anticovid pentru România. Rafila: „Trebuia să primim 11,2 milioane de doze și este puțin probabil să folosim această cantitate”

Negocieri ‘complicate’ cu reprezentantii Comisiei Europene si ai producatorilor de vaccinuri anti-COVID privind reducerea cantitatii de doze pentru Romania. Ministrul Sanatatii, Alexandru Rafila, si-a exprimat speranta ca acestea sa ajunga, in curand, la un final favorabil, transmite portalul Formare Medicală.

Mulțumim celor care au recomandat călduros vaccinul, fie că au făcut asta pentru bani, fie de frică, fie din prostie - VIDEO cu AVERTISMENT. Unde este COMISIA de ANCHETĂ a Parlamentului pentru tragerea la răspundere a COMPLICILOR la crima vaccinurilor?

Au trecut două săptămâni de când o directoare Pfizer a declarat cu nonșalanță, în icnete de râs nervos, că vaccinul anti-COVID NU A FOST TESTAT niciodată cu privire la OPRIREA TRANSMITERII, înainte de a fi pus pe piață.

MOARTEA DOMNULUI VASILE cenzurată de Facebook și Ministerul Sănătății. O femeie rămasă văduvă după ce SPITALELE din București i-au UCIS soțul cu zile: Dacă aș putea le-aș da foc la toți! Regret că nu am puterea să le sparg ușile și să intru peste ei!

O femeie îndurerată de modul în care STATUL, SPITALELE DIN BUCUREȘTI și MINISTERUL SĂNĂTĂȚII I-AU UCIS SOȚUL, a crezut că poate să-și spună drama pe Facebook. Greșit. Facebook i-a șters postarea. Și nu numai ei.

Desen de Ben Garrison: „Am încercat să vă avertizăm dar n-ați vrut să ascultați.”

VIDEOTECA ActiveNews: „Consimțământ neinformat” - un rezumat dureros a ceea ce am trăit de la începutul pandemiei în 2020. DOCUMENTAR tradus în limba română

Documentarul „Consimțământ neinformat” face o incursiune amănunțită în narațiunea Covid-19 - cine o controlează și cum a fost folosită frica pentru a împinge o tehnologie nouă și nedovedită de transfer de gene către și în oameni de toate vârstele, ne informează traducătorul în limba română al filmului, Ionel Trandafir:

Foto: Știridecluj

UN CHILIPIR! România ar putea distruge până la 15 milioane de vaccinuri în valoare de 100-200 de milioane de euro

Ministrul Sănătății, Alexandru Rafila, a declarat duminică seară, la Antena 3, că România a distrus până acum 3 milioane de doze de vaccin anti-COVID, iar alte 3 milioane expiră până la sfârșitul acestui an. Serurile nu pot fi donate, deoarece mecanismul Națiunilor Unite nu mai primește varianta actuală a vaccinurilor, transmite Știripesurse.

România se pregătește de marea pandemie. Polițiștii, instruiți pentru paza localităților carantinate

Guvernul se pregătește să aprobe Planul de pregătire și răspuns la evenimente epidemiologice, elaborat de către Ministerul Sănătății și Departamentul pentru Situații de Urgență. În așteptarea marii pandemii, polițiștii vor fi instruiți pentru paza și controlul localităților carantinate, precum și pentru intervenția în cazurile de tulburare a ordinii și liniștii publice, provocate de frică și panică.

BANI CONTRA MORȚI. Dr. Geanina Hagimă: Cine urmărește, cine investighează dezechilibrul dintre cheltuielile enorme din sănătate în anul 2020, scăderea semnificativă a asistenței medicale și creșterea amețitoare a mortalității? Analiză a datelor oficiale

Datele sunt șocante. Vedem răul în toata goliciunea lui. Nu mi-am imaginat vreodată că voi ajunge în situația de a vedea atât de multe anomalii, atât de multe abuzuri într-un domeniu atât de delicat, intim, esențial, cum este sănătatea

Foto: Digi24

Deși nimeni nu se mai vaccinează, România așteaptă 28 de milioane de doze de ser Covid obligatorii, pentru care trebuie să plătească 370 de milioane de euro, de patru ori mai mult decât prețul Termocentralei Mintia

Deși nimeni nu mai acceptă serul COVID, statul român mai are de recepționat peste 28 de milioane de doze de ser COVID, pentru care trebuie să plătească 370 de milioane de euro, deci o sumă de patru ori mai mare decât cea pentru care a fost vândută Termocentrala Mintia.

La bazin și saună cu masca pe nas. „Acest text este scris cu mâinile tremurânde pentru că sunt încă în stare de șoc: am fost înjurată pentru că purtam mască. Ziceau că din cauza retardaților ca mine o să îi închidă pe ei în case.” DILEMELE MASCAȚILOR

Textele publicate în cadrul rubricilor Dilemele Vaccinaților, Dilemele Testaților și Dilemele Mascaților sunt 100% reale și provin din surse publice. Sunt destinate prezentării stării în care au fost aduși unii oameni în ultimii doi ani.

„Mâine se termină a 5-a zi de izolare a mea, la mare. N-am văzut marea. Deși m-am testat zilnic și zilnic am fost negativă. Deși știu că nu se mai carantinează contacții direcți, eu am ales să fac asta.” DILEMELE TESTAȚILOR

Textele publicate în cadrul rubricilor Dilemele Vaccinaților, Dilemele Testaților și Dilemele Mascaților sunt 100% reale și provin din surse publice. Sunt destinate prezentării stării în care au fost aduși unii oameni în ultimii doi ani.

DA, AM AVUT DREPTATE: VOR SĂ NE PUNĂ DIN NOU BOTNIȚĂ. Dacă îi lăsăm. Pe lângă vaccinarea dovedită total ineficientă, Comisia Europeană vrea și reintroducerea unor măsuri „non-farmaceutice”: masca și limitarea reuniunilor

„Dacă astfel de măsuri se aplică înaintea sau la începutul următorului val, impactul lor va fi mai mare. Prin urmare, este posibil să fie nevoie de reintroducerea unor măsuri non-farmaceutice în lunile următoare”, anunță Comisia Europeană.