Persoane: Alexandru Rafila
Ministrul Alexandru Rafila, alături de fostul manager de la Pantelimon Bogdan Socea (stânga) și de directorul medical Mihai Dimitriu, artizanii tentativei nereușite de mușamalizare a deceselor de la ATI. Foto: Cetateanul.net

Se pregătește terenul pentru legalizarea eutanasiei în România? Rafila cere dezbatere publică despre oprirea tratamentului ATI pentru pacienții în stare terminală. Capcană: ”Biserica să fie parte"

În contextul morților suspecte de la ATI, în Spitalul „Sf. Pantelimon” din București, ministrul Sănătății, Alexandru Rafila, a anunțat că va lansa o dezbatere publică, la începutul lunii septembrie, cu privire la întreruperea tratamentului pentru bolnavii aflați la ATI în stadiul terminal și vrea să atragă și Biserica în discuție.

Foto: BZI

Medicina în România: ”I-au făcut un dop din hârtie și i l-au băgat în fund”, pentru că avea scaune dese. Oroare la Spitalul de Boli Infecțioase din Iași

„Mama tot zicea că o doare burta foarte tare. Atunci, sora mea a început să o învârtă pe toate părțile și să o șteargă cu niște șervețele umede la fund... Când a întors-o, să o șteargă, sora mea s-a crucit. Avea, efectiv, făcut dop din hârtie și băgat în fund”, a relatat fiul bătrânei.

BREAKING: Doctorița ”cu Coasa” de la Pantelimon este suspectă de uciderea victimei sale în proporție de peste 99% - Medicina Legală răspunde dur la atacul susținătorilor celor două doctorițe ATI care experimentau eutanasia pe pacienți

„Probabilitatea ca decesul să se fi produs în momentul la care s-a produs datorită scăderii dozei de noradrenalină este de peste 99%, chiar dacă ar fi să luăm în considerare o agravare progresivă a stării pacientului în cursul spitalizării pe secția de ATI.”

ASASINELE ÎN HALATE ALBE: ”Ăsta e de lăsat”. Stenograme terifiante de la Sf. Pantelimon: ”Ce v-am scris eu acolo, v-am redirecționat mesajele... la aia, la toți le-a modificat noradrenalina. Le-a modificat și la alții le-a pus ser în loc de noradrenalină”

Rechizitoriul întocmit de procurori, în urma anchetei de la spitatul ”Sfântul Pantelimon” din Capitală, scoate la iveală detalii absolut terifiante. Doctorițele scădeau intenționat dozajele pacienților în stare foarte gravă și le indicau asistentelor că ”ăsta e de lăsat”.

Colaj: RomâniaTv - ActiveNews

Tatuatul lui Rafila susține că medicii au dreptul să ucidă: ”Este un gest compasionat să curmi suferința unui bolnav cu șanse minime de supraviețuire ca să faci loc altuia?”. DOCTORIȚELE DE LA PANTELIMON, ARESTATE - MĂRTURIA CRIMELOR / AUDIO

Derapaj de proporții în scandalul de la Spitalul Sfântul Pantelimon făcut de Gabriel Diaconu, consilierul onorific al ministrului Alexandru Rafila. Acesta susține pe rețelele de socializare că Secțiile ATI din spitale nu sunt  „saloane de paliație”.

Fotomontaj: RomâniaTV

SOLIDARIZARE CU MEDICII CRIMINALII la ”Sf. Pantelimon”. Colegiul Medicilor și Corpul de Control al Ministerului Sănătății, PĂRTAȘI LA CRIMĂ prin acoperirea faptelor. SE IMPUNE DEMITEREA ȘI ANCHETAREA LUI RAFILA ȘI CORIU

Ministrul Sănătății, Alexandru Rafila, susține că nici Corpul de Control al Ministerului Sănătății și nici ancheta Colegiului Medicilor nu a relevat faptul că la Spitalul ”Sfântul Pantelimon” din București personalul medical de pe ATI ar fi ucis intenționat oameni.

Captură foto: Antena3

NERUȘINAREA ANTENEI 3: După mai bine de trei ani de promovat serul anticovid, televiziunea lui Dan Voiculescu a început să prezinte cazurile de îmbolnăvire post vaccin

După aproape doi ani de când autoritățile din România au declarat public succesul campaniei naționale de vaccinare și i-au asigurat pe români că au fost informați "cinstit” și "corect”, în baza ”studiilor” și ”dovezilor științifice”, despre siguranța serurilor, Antena3 a început să relateze despre cazurile dramatice de îmbolnăvire post vaccinare.